AȘA DA- Liviu Mitroi, campionii nu mor niciodată

Liviu Mitroi, campionii nu mor niciodată. Așa cum am arătat până acum îmi mențin linia pentru a va arăta că orașul Caracal are oameni care fac cinste orașului.
Și credeti-ma că are. Important este să știi să-i alegi.
De aceasta data a venit rândul unui profesor de Educație Fizică și Sport care a făcut tot ce i-a stat în putință că Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” sa rămână acolo sus unde ii este locul, printre primele in județul Olt.
AȘA DA- Liviu Mitroi campionii nu mor niciodată. Este vorba de Liviu Mitroi, un om special în Consiliul Local, o apariție discretă care știe că reușita consta printr-un efort susținut alaturi de echipa in care dumnealui activează.

Liviu Mitroi, un tip mai bun decât predecesorul său din toate punctele de vedere

Este un tip loial, o apariție plăcută și un om cu un caracter aparte.
Meticulozitatatea este un alt atuu al acestuia. Nu face lucrurile deloc la întâmplare și îi place să fie acolo sus pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. AȘA DA- Liviu Mitroi campionii nu mor niciodată.
De cele mai multe ori a reușit acest lucru, liceul fiind pe mâini bune, comparativ cu predecesorul său care a vrut să pară ceea ce nu era.
Și acum îmi amintesc cat de multe interviuri am realizat cu domnia-sa de-a lungul timpului pe diverse teme, atât legate de Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”, dar și pe teme sportive, atunci când echipa de fotbal al liceului susținea jocuri la Sala Polivalenta din localitate.
Spun acest lucru de parcă am îmbătrânit...😁😁😁, dar, inca, mai pot sa va țin la curent cu informații legate de caracalenii mei. ☺️😁🤫
Liviu a fost, este și va fi un model demn de apreciat din punct de vedere profesional.
Valoarea sa consta că este un campion, iar ei nu mor niciodată!
Felicitări Liviu D. Mitroi ! Ești romanatean adevărat! Orașul are in continuare nevoie de oameni că tine! ☺️☺️☺️❤️

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *