AȘA DA – Politic vorbind de numele ȘERBAN CERNAT se leagă istoria post-decembristă a orașului Caracal

AȘA DA – Politic vorbind de numele ȘERBAN CERNAT se leagă istoria post-decembristă a orașului Caracal
AȘA DA – Politic vorbind de numele ȘERBAN CERNAT se leagă istoria post-decembrista a orașului Caracal.
Și puzzel-ul nostru continua cu piesa de rezistenta și anume Șerban Cernat de profesie notar public, dar și cel mai vechi consilier local, domnia-sa, practic, trecând prin toate Consiliile Locale ale fiecărui primar în parte, de la Gheorghe Anghel până în prezent.
Deci, are o expertiză greu de egalat în ceea ce privește administrația publică și nu numai.
Experiența și calitățile pe care le are fac din acesta cel mai redutabil pilon, practic acum ajungând la maturitatea politica.
De ce nu, oricand, se poate gândi în mod serios în a schimba traseul politic de pe plan local, la cel national, daca domnia-sa considera acest lucru. (n.r. cu șanse reale de reușită în vreun minister)

Șerban Cernat, tot ce a avut de demonstrat a demonstrat

Tot ce a avut de demonstrat a demonstrat: multe bătălii politice cu adversari de calibru, candidaturi atât pentru funcțiile de: consilier local, primar, deputat, senator pe listele partidelor politice. ( PNL, PSD).
Toate aceste lucruri realizandu-le din postura de președinte de partid (PNL) și mai nou din funcția de secretar executiv(PSD).
Cât despre popularitate nu mai poate încape îndoială, ultima candidatura a domniei-sale ca senator(PSD) a adunat atât de multe voturi, cât să dovedească că este capabil de orice in politica la vârf.
De numele Șerban Cernat se leaga, pot spune fără să greșesc, istoria post-decembrista a orașului Caracal, politic vorbind, activitatea sa dovedind acest lucru.
Ce pot spune eu despre acest OM este prea puțin. Cuvintele sunt prea puține.
Faptele au demonstrat și demonstreaza in continuare: un lider absolut, un caracter special, un om special, un tip cu coloana vertebrala și care nu face rabat niciodată de la litera și spiritul legii!
Felicitări,  Șerban Cernat! Un romanatean adevărat, un om de care municipiul Caracal este mândru că îl are! ❤️❤️❤️
Valoarea sa este incontestabilă! ❤️❤️❤️

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories