Din fonduri proprii la Caracal se vor reabilita străzi neasfaltate. Stațiunea va prinde contur!

Potrivit reprezentanților administrației publice la Caracal se dorește ca statiunea să prindă contur. Din fonduri proprii la Caracal se vor reabilita străzi neasfaltate.

Pentru acest lucru primarul Marian Doldurea dorește ca în  2023 să demareze un program de investiții privind modernizarea infrastructurii rutiere.

“Străzi precum: Nicolae Grigorescu, 13 Decembrie,  Popa Șapcă, Bogdan-Vodă le vom face prima dată”

Din fonduri proprii administrația caracaleană dorește să reabiliteze  străzi care nu au fost asfaltate și să creeze cetățenilor confortul de care au nevoie.

“Ne-am propus să facem un contract cadru și pe măsură ce primim bani și avem bani să executăm din ce în ce mai multe  lucrări și în felul acesta cred că deja lucrăm la studii, la proiectul tehnic a multor străzi.

In primul rând avem căteva străzi care vor intra în prima tranșă: Nicolae Grigorescu, 13 Decembrie,  Popa Șapcă, Bogdan-Vodă, străzi mici pe care le vom face  prima dată”. 

Tot primarul a mai adăugat:

Din fonduri proprii la Caracal se vor reabilita străzi neasfaltate Stațiunea va prinde contur.

“Apoi vor urma: Poenari, care are pe un tronson  băgat deja canalul.

In perioada următoare se  va termina canalul, deci până la sfârșitul lunii februarie  cu siguranță va fi terminat canalul , iar în partea a doua a anului  sperăm și acolo să reușim să facem această stradă.   

Deci sperăm  ca în 2023 până la sfârșitul anului  să avem un număr de străzi  realizate:  Poenari,  Ioan Vodă cel Cumplit,  Răsurii, Haralamb Lecca, Maior Crantea, Lăcrămioarei,  Bogdan-Vodă, Popa-Șapcă, Progresului, Nicolae Ursu Horia, 13 Decembrie, Armoniei, Zorilor, Viilor și Torentului.

Aceste străzi le vom face din banii Primăriei pe un program de investiții pe care il avem în vedere ”  a declarat edilul-șef. 

“Străzile Primăverii și Călărași vor fi realizate cu fonduri europene prin proiectul PNDL Anghel Saligny”

In afară de aceste străzi  care le vom face din bani proprii avem și câteva străzi care  vor fi reabilitate din fonduri europene în sensul că  avem strada Primăverii și Călărași care  sunt prinse împreună cu alte străzi  pe proiectul de PNDL Anghel Saligny  privind cartierul HCC. 

Când începem și demarăm acest proiect cu siguranță cu ele vom începe prima dată, dar cu condiția ca cei care execută în momentul acesta lucrările de  apă, canal să  facă canal pe respectivele străzi, a încheiat Marian Doldurea.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *