Kira Noir, prima femeie de culoare care a primit mult râvnitul premiu AVN Female Performer of the Year 2023, Las Vegas, din industria filmelor pentru adulți

Așa cum aminteam zilele trecute în perioada 4-7 ianuarie în Las Vegas s-au desfășurat Oscarurile pornografiei americane.

Premiile AVN Awards anul acesta au ajuns la cea de 31-a ediție din cadrul acestui mega-eveniment a industriei filmelor pentru adulți, prima dintre acestea fiind în  anul 1993.

Staruri și starlete de top, premiate în Las Vegas, în industria filmelor pentru adulți 

In 2023 printre laureați s-au numărat  Kira Noir, Seth Gamble, Emma Rose fiind premiați la categoria actorii anului; Charly Summer câștigă cea mai bună vedetă; „Grinders” primește Grand Reel

Kira Noir s-a strecurat într-o rochie albă fluidă pentru premiile AVN 2023 sâmbătă, într-o declarație de modă despre dragostea ei pentru industria adulților. Kira Noir, prima femeie de culoare care a primit mult râvnitul premiu.

„De fapt, aceasta este o rochie de mireasă foarte sexy pe care am făcut-o cu ajutorul  unuia dintre prietenii mei”, a explicat Noir, informeaza AVN.com

„Și am vrut doar să mă căsătoresc cu munca mea și să fiu cât mai apropiată de industria filmelor pentru adulți. Nici măcar nu eram pregătită  să câștig acest premiu. Sunt doar eu și activitatea mea în acest domeniu.”, a declarat starleta.

Kira Noir, iepurașul din clubul Larry Flynt’s Hustler Club din East St. Louis a câștigat premiul AVN Female Performer of the Year 2023 

Noir a simțit dragostea în schimb într-o noapte de neuitat în Las Vegas, unde fosta stripteuză  la Larry Flynt’s Hustler Club din East St. Louis a câștigat premiul AVN Female Performer of the Year 2023 la noul teatru Resorts World Las Vegas.

FOTO: avn.com
Foto: avn.com

„Sunt foarte mândră de munca pe care am făcut-o cu prietenii mei”, a spus Noir cu ochii înlăcrimați pentru AVN în culise.

Oamenii pe care i-am întâlnit în industria filmelor pentru adulți sunt unii dintre cei mai buni oameni de pe planetă. Acesta este motivul pentru care sunt aici atât de mult timp – îi iubesc.

„Încă visez. Astept sa ma trezesc. Nu cred că ce se întâmplă este adevărat.”

Noir a devenit prima femeie de culoare care a primit coroana în istoria de 31 de ani a premiului, care a fost prezentat pentru prima dată în 1993.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *