Dumitru Dragomir: “Ilie Stan este antrenor de Steaua, de Dinamo, de echipe cu nume”

După ce Nicolae Dică a demisionat de la gruparea „roș-albastră”, FCSB l-a ținut interimar pe Mihai Pintilii, iar de la sfârșitul lui noiembrie, echipa lui Becali este pregătită de Leo Strizu.

FCSB la șapte lungimi de liderul Farul Constanța

După 21 de etape, FCSB ocupă în acest moment locul trei (38p), la patru puncte diferență de ocupanta locului secund, CFR Cluj (44p) și la cinci, de liderul Farul Constanța (45p).

Palmaresul până în momentul de față al FCSB-ului este de 11 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Ultimul meci al „roș-albaștrilor” a fost împotriva Botoșaniului pe 19 decembrie, scor 1-0.

Dumitru Dragomir a vorbit despre antrenorul ideal de la FCSB, evidențiind că Ilie Stan, cel care a antrenat clubul patronat de Gigi Becali în perioada octombrie 2011 – martie 2012 și care s-a despărțit recent de Al-Seeb.

Ilie Stan este un foarte bun antrenor care nu are angajament

„Ilie Stan este un foarte bun antrenor care văd că n-are angajament (n.r. – antrenează în Kuweit). Ilie Stan este antrenor de Steaua, de Dinamo, de echipe cu nume.

Patru, cinci antrenori în ţară sunt antrenori buni, inclusiv cei tineri, Croitoru, Prepeliţă, despre care eu am o impresie foarte bună. E un antrenor bun”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport.

Ilie Stan  a fost  mijlocaș  și este  actualul manager al clubului omanez Al-Seeb. După retragere ca jucător, a devenit antrenor și a fost la cârma UTA Arad, Gloria Buzău, Victoria Brănești, Steaua București, Zakho FC, Foolad F.C. și FC Brașov, printre mulți alții. Ilie Stan are în palmares cu Steaua două Supercupe în 1994 și 1995, trei cupe ale Romaniei și a obtinut șase titluri de campion cu echipa din Bulevardul Ghencea .

În următoarea partidă, FCSB se va întâlni cu FC Hermannstadt pe 22 ianuarie, de la ora 20:45, contând pentru etapa cu numărul 22 din campionatul intern al României.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *