Umilită de Ion Țiriac, Mihaela Burzănescu, rupe tăcerea: ”Nu vreau să-mi mai amintesc în viața mea, a fost groaznic!”

Jucătoarea de tenis, Mihaela Buzărnescu, a rupt tăcerea, fiind umilită de Ion Țiriac.
La ora actuală, Mihaela Buzărnescu se află pe locul 386 în clasamentul WTA. Ultimul turneu la care a participat în acest an a fost cel de la Iași, din luna august.

Tenismena celebră, în vârstă de 34 de ani, a făcut câteva dezvăluiri legate de cariera sa, momente extrem de grele, în care s-a gândit serios să renunțe la tenis.
Sportiva s-a răzgândit în cele din urmă, fiind încurajată și susținută necondiționat de familie, psiholog și preparatorul fizic, conform Antena Sport.

FOTO: INSTAGRAM MIKI.BURZANESCU

Miki umilită de Ion Țiriac a rupt tăcerea: „Au fost clipe horror!”

În urmă cu cinci ani, Miki își pierduse încrederea în sine și se gândea să se retragă. „Au fost niște clipe horror, în perioada aceea!”, a povestit celebra tenismenă.

De asemenea, Mihaela a declarat că se simțea stânjenită când oamenii îi adresau întrebări ironice pe stradă, legate de cariera sa.

„Eu simțeam că nu mai pot să joc și am zis să fac doctoratul! Părinții, psiholoaga și preparatorul fizic credeau mai mult în mine, decât credeam eu. Îmi spuneam că mai pot să joc și că mai am de demonstrat, că pot ajuni mai sus în tenis. Eu nu mai credeam și au fost niște clipe horror în perioada aceea. Nu vreau să îmi mai amintesc în viața mea, a fost groaznic!

Ajungi la 25 de ani, ai făcut atâtea sacrificii, ai cheltuit atât și ești la 0, nu știi ce faci! În anul acela, când am început eu să joc, deci la 27 de ani, eram pe locul 900. Am zis că e ultimul an, aveam clasamentul înghețat în 2017. La finalul anului mă las, tragem linie și văd ce naiba fac că nu mai pot. Și cred că a fost un mare atuu relaxarea cu care am jucat. La finalul anului am ajuns pe locul 80.

Lumea a început să audă de mine iar. Și din cadrul Federației de tenis au spus: ‘Dar ce faci, Miki, te reapuci de tenis? Ești prea bătrână să te reapuci acum’. Mă simțeam penibil, sincer!
După ce că susținerea a fost limitată și din partea federației, poate nu aveau posibilitatea, poate altfel vedeau ei lucrurile, dar nu a fost să fie. Eu oricum reprezentam România și am reprezentat România în toate concursurile, deci trebuiau să fie mândri orice ar fi fost”, a spus Mihaela Buzărnescu, în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

Ce a spus Mihaela Buzărnescu despre momentul în care Ion Ţiriac i-a pronunţat greşit numele
În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.
Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului… și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, recent ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul jucător de tenis.
„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *