,

CARMEN IONELA VELCEA te va ajuta să ajungi cine vrei!

CARMEN IONELA VELCEA te va ajuta să ajungi cine vrei!

Orientată spre rezultate,

CARMEN IONELA VELCEA te va ajuta să ajungi cine vrei!

Faptul că a fost “antrenată” să-și găsească propriul EU, Carmen Ionela Velcea a decis să ajute la rândul ei, alți oameni care sunt în căutarea unui mentor.

Titular cu șapte diplome în radionică și radiestezie, consilier și psihoterapeut, life spiritual coaching, Practician de aroma terapie, după care urmează să studieze cursuri de masterat în radiestezie și radionică, pot spune cu certitudine că un asemenea mentor pregătit se găsește foarte rar în zilele noastre.

Potrivit unei definiții moderne, mentoratul este un „proces de susținere a evoluției unei alte persoane”.

Mentorul poate oferi îndrumare în probleme personale, ajutând la dezvoltarea unui echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.
Indiferent de vârstă sau de etapa din viața în care se află un om, mentorul încurajează să reflecteze asupra experiențelor sale, să învețe din ele și să-și ia singur deciziile.

Datorită experienței vaste, Carmen Ionela Velcea, vede orice situație din afara sferei emoționale și este gata să ofere o perspectivă diferită. Îți va împărtăși cunoștințele, abilitățile și experiențele personale, astfel încât tu să înțelegi că se poate, să ai încredere că vei reuși și să acționezi în atingerea obiectivului tău.

Carmen împărtășește cunoștințele, experiența și înțelepciunea acumulată pentru a ghida persoana în diverse aspecte ale vieții sale, fie că este vorba de carieră, educație sau dezvoltare personală.

Când ai un Mentor ca și Carmen, nu mai poți da vina pe lucruri din exterior, ci vei fi nevoit să-ți asumi, să depui efort, să ieși din zona de confort pentru a te îndrepta spre atingerea scopului tău. Ea știe că poți, pentru că a trecut deja prin ceea ce treci tu.

Experiențele trăite conștient au o valoare uriașă, iar Carmen este gata să împărtășască cu tine experiențele proprii, să-ți arate scurtăturile.

Până și cei mai cunoscuți oameni din lume au mentori, iar asta este cât se poate de firesc, ba chiar necesar și nicidecum ceva despre mândrie sau laudă.

De la primul interviu, a trecut ceva timp, s-au întâmplat multe lucruri noi și anume, Carmen a urmat multe cursuri de grad înalt, cu diplome recunoscute pe tot globul.

Datorită acestor studii și experiențe acumulate în propria-i viață, poate combina multe metode și tehnici, care vin în ajutorul fiecărei persoane cu diverse probleme, divergențe cu anumite persoane, să numai spunem de sănătatea pierdută în urma unor incidente șocante, venite brusc.

Detaliat, putem spune că aceste programe create de Carmen, vin în ajutorul celor care au întâmpinat probleme în găsirea unui proces cu pași clari de făcut și structurați în ordine, pentru cei care sunt confuzi și derutați de multitudinea de informații care curg prin social-media și din care nu găsesc o validare sau o dinamică, pe care funcționează tehnicile respective.

Cei care caută să se apropie cât mai mult de spiritualitate și vor să-și recapete zâmbetul, liniștea sufletească și echilibrul pierdute datorită fricilor, stresului, atacurilor de panică și gândurilor negative fiind confuzi și derutați, din aceste cauze, astfel nu-și mai găsesc drumul cel bun în viața lor.

Mentorul Carmen este unul dintre cei mai pregătiți profesional conducători spirituali, care a studiat mult.

Îndeplinește funcția de coach, de antrenor, la fel ca la sportivii de performanță.
Dacă nu ai un mentor, nu poți ajunge la performanță în trezirea spirituală.
Procesul necesită învățarea teoretică și aplicarea practică de metode și tehnici adecvate, care vor conduce la anumite rezultate sau “trezirea” anumitor capacități care erau în stare latentă. Este vorba de dobândirea unor capacități personale, care se dobândesc prin exercițiu, prin antrenament.

Puterea fără control este întotdeauna periculoasă.

În procesul de inițiere, un proces complex, îți poți dezvolta capacități pe care unii le numesc paranormale, acestea sunt extrase cu ajutorul unui mentor inițiat cu experiență, care știe cum să conducă întregul proces.

Un mentor de rangul cel mai înalt pentru a dobândi bazele inițierii. Și în momentul când dobândești inițierea ajungi cât mai aproape de iluminare, ajungi la trezirea spirituală reală.

Mai mult decât atât, Carmen a creat o nișă de programe speciale și proceduri radiestezice cu radionică, în cinci etape de mentorat, pentru persoanele cu deficiențe de vorbit și auz.

A fost nevoie ca explicațiile să fie mult mai simple, pentru aceste persoane, astfel încât să înțeleagă clar mesajele din materialele audio-video, cum ar fi meditațiile.

 

Luminiţa Militaru.: Ce te-a determinat să acorzi o atenție deosebită Mentoratului „Activează Esența TA Divină”?

Carmen Velcea.: Mentoratele “Activează Esența TA Divină” sunt proiectele mele de suflet. De ce zic asta? Pentru că la baza lor se află procesul prin care eu am trecut cu ceva timp în urmă, să ies dintr-o roată de hamster cu depresia. Am avut dintotdeauna plăcerea să vorbesc cu oamenii și să-i sprijin când au avut nevoie.

Îmi aduc aminte că în timpul liceului, aveam această atracție de a veni oamenii către mine să-mi ceară îndrumare. Pe atunci nu eram atât de conștientă că asta e menirea mea și uneori mă sâcâia acest lucru. Apoi mai târziu, odată cu angajările la diferite joburi, am realizat că sunt făcută să lucrez cu oamenii.

 

L.M.: Poți să ne spui de ce ai ales să urmezi atâtea cursuri pentru claritatea minții și liniștea sufletească, din dimensiunea spirituală și holistică?

C.V.: În primul rând, am ales Facultatea de psihologie la 17 ani, datorită depresiei în care eram afundată, apoi când am realizat că doar consilierea terapeutică nu mă ajută pe deplin și am mers către terapii holistice, studiind mai multe tehnici începând cu 2016 și mai apoi descoperind studiile și experimentele Doctorului inginer Royal Riffe. În 2018, am reușit să mă ridic vertiginos din această roată de hamster, în care eram cu depresia.

Cu aceste experiențe în spate, am început să construiesc aceste programe, ca să fie utile pentru mai mulți oameni și să le combin în mentorate, începând cu anii 2020.

Mai târziu, prin aprilie 2022 am descoperit radiestezia combinată cu radionica împreună cu maestra Cristina Muntean, cu certificare IPHM, recunoscute la nivel mondial și lucrurile au început să aibă efecte mult mai rapide atât la mine, cât și la cei cu care lucram deja, în programele mele.

Și de atunci mă tot specializez în acest domeniu, dar și în altele, ca de exemplu, am mers și pe aromaterapie, specializându-mă în tehnica “AromaTouch” recunoscută pe plan mondial, coaching în spiritualitate și coaching de viață. Am mers inclusiv pe îmbunătățirea competențelor mele de consiliere și psihoterapie prin cursuri susținute la Harvard și Oxford, certificate CPD, recunoscute pe plan mondial.

 

L.M.: Pentru fiecare persoană blocajele sunt diferite. Pe scurt, ne poți spune care sunt tehnicile practicate în Mentoratul tău?

C.V.: Tocmai datorită faptului că blocajele sunt diferite, am ales să combin mai multe tehnici, pentru că rezultatele să fie prezente și vizibile. Astfel că am ales să combin dintre cele mai cunoscute tehnici, dar asociate și combinate după o anumită ordine și în funcție de dinamica din spate:
– terapia frecvențelor;
– tehnica respirației conștiente;
– energizarea apei;
– tehnici de eliberare emoțională somatică;
– exerciții de eliberare a sistemului nervos tensionat;
– terapia Ho’oponopono;
– tehnica lui Lipton;
– tehnica lui Larson etc.

În total fiind undeva la 17 tehnici combinate în mentorate, iar în seminare se mai adaugă undeva la 4-5 tehnici în plus.

 

L.M.: Detaliază pe scurt ce reprezintă radiestezia și radionica…

C.V.: Radiestezia este metoda de conectare a operatorului cu propria sa energie și se face comunicarea prin puterea subconștientului (cine nu a citit cartea, o recomand: “Puterea extraordinară a subconștientului tău de Joseph Murphy”).

Astfel că operatorul pune întrebări conștient și răspunsul vine din subconștient, prin intermediul unui instrument cum ar fi ansa sau pendulul. Sunt mai multe instrumente și fiecare alege cu ce se simte mai bine.

Prin acest procedeu se măsoară parametrii informaționali ai persoanelor, locurilor sau obiectelor. Radionica se bazează pe circuite radionic, care au ca scop amplificarea și energizarea unei intenții sau unei proceduri de curățare și vindecare.

Circuitul radionic se bazează pe geometria sacră pe care o găsim în natură și la baza tuturor elementelor din Univers. Fiecare formă din acest Univers emană o undă de formă care are la bază un rol anume. (exemplu: de energizare, de dizolvare, de amplificare, de trimitere a valorii intenției la distanță etc).

Aceste circuite radionice pot fi folosite atât din hârtie (doar în anumite condiții, pe care doar operatorii le cunosc), cât și din metale… Cum ar fi cuprul și care sunt activate și folosite doar în anumite condiții, pe care operatorii le cunosc.

 

L.M.: Urmând aceste cursuri deosebit de complexe și urmează și altele pe viitor, enumeră câteva dintre metodele speciale, pașii ascunși, dinamica din spate, pe care tu le întrebuințezi în acest mentorat…

C.V.: Secretele din spate sunt: ordinea în care sunt așezate tehnicile în mentorat, Introspecția construită pe metoda Freudiană, tehnica frecvențelor care ajută la vindecarea și eliberarea inclusiv la nivel molecular și aplicarea psihoterapiei comportamentale pe tot parcursul Mentoratelor.

Care este dinamica? În primul rând, nu te poți apuca să faci mâncare într-o bucătărie până nu faci curat “la locul de muncă”, așa că primul aspect este acela să curățăm energetic corpul și chakrele împreună cu câmpurile lor.
Se începe cu frecvențe solfeggio, ușoare după o anumită logică așezate. Apoi, mergem pe partea emoțională, startul în vindecarea rănilor emoționale, eliberarea somatică a emoțiilor stagnante și de aici lucrurile se împart un pic, căci la cei avansați putem trece la următoarea etapă de echilibrare a energiilor Ying și Yang, dar la începători identificăm blocajele pentru a putea să trecem la un nivel de frecvențe mai înalte și tehnici de curățare mai profundă.

 

L.M. Care sunt punctele forte ale acestui mentorat?

C.V.: Punctele forte ale Mentoratelor sunt frecvențele, ordinea structurată în așa fel încât să meargă procesul lin și treptat, radiestezia cu radionică și faptul că lucrăm în tandem pe toate ariile: mentală, emoțională, energetică, echilibrarea chakrelor, vindecarea copilului interior, căutarea individuală a blocajelor, echilibrarea energiei ying-yang și practici pentru atragerea abundenței în viața fiecăruia.

 

L.M.: Sănătatea unui psihoterapeut poate fi afectată din cauza unui client dificil?

C.V.: Da. Poate fi afectată sănătatea, căci se poate instala burn-out-ul, dar sunt și alte aspecte care pot afecta relația dintre psihoterapeut și client. Există posibilitatea, spre exemplu, ca un client să se simtă foarte atașat de terapeut și să devină dependent, ori există posibilitatea ca datorită sesiunilor foarte profunde în intimitatea sufletului fiecăruia, să se declanșeze o atașare mult mai intensă ce poate fi interpretată ca o “îndrăgosteală” la sexul opus dintre terapeut și client. Este nevoie ca terapeutul să stabilească niște limite clare și totul să fie gestionat cu “mănuși”, căci procesul poate fi foarte sensibil și intim, iar aceste lucruri pot declanșa senzația “ești singurul om ce m-a înțeles pe lumea asta”. Pe parte energetică, un terapeut poate fi “supt” de energie dacă nu știe să se protejeze sau să se detașeze de problemele fiecărui client.

 

L.M.: În opinia ta, care este cel mai bun mod de a menține atenția cursanților pentru partea de a înțelege, fie că vorbim de cursuri sau de practică și ce dificultăți întâmpini în predarea online?

C.V.: Ehhh… aici ai pus punctul pe “i”. Îmi doresc foarte tare, să încep să practic mai multe ateliere fizice, la locații fizice, căci contează foarte mult contactul acesta vizual și cu fiecare persoană în parte, în mod fizic. Dificultăți la înțelegerea unor aspecte, pot interveni la mesajele scrise, de aceea eu folosesc foarte mult mesajele vocale.
Dar pe partea practică este mult până ei încep să se observe, atât gândurile, cât și la reacțiile lor emoționale. Această aptitudine se dezvoltă treptat cu ajutorul jurnalelor create pe baza metodei freudiene.

 

L.M.: Ai o îndelungată experiență științifică și didactică. Există, pe parcursul activității tale, un moment pe care îl consideri ca având o relevanță deosebită în evoluția ta profesională?

C.V.: Cel mai mare împact asupra mea, pe plan profesional și personal au avut descoperirile lui Royal Riffe, Masaru Emotto și când am înțeles dinamica din spatele recunoștinței. Un alt om cu mare experiență și de la care putem învăța partea fizică cuantică și nu numai este Corrado Malanga.

Însă cea mai mare recunoștință o port d-nei Iuliana Neagu, pentru cărțile sale și d-nei Cristina Muntean. Ele au fost cele două persoane importante care mi-au “legat” informațiile pe care le aveam și mi-au creat un orizont mai larg.

22ffb09f-a559-4668-9afe-2cfaa1fd39cf
150dad8b-3128-4ddf-8b1d-19466b067792
71205ffb-2ebb-4c2e-bd59-87d15845dfb2
PlayPause
previous arrow
next arrow

L.M.: Îmbinarea radiesteziei cu radionica, ce rezultate poți avea în mentoratul tău?

C.V.: Radiestezia și radionica in acest mentorat te saltă in frecvență și-ți susține constant munca ta cu mintea și gândurile tale. Nu este o pilulă magică, dar într -adevăr am observat diferențe destul de mari la analizele radiestezice la cei cărora le-am făcut protocoalele și procedurile, față de cei la care nu.Oricum, una fără alta, nu au un salt așa major.

 

L.M.: Te-aș ruga să te oprești asupra uneia dintre ariile de dezvoltare și să ne vorbești despre ea.

C.V.: Cel mai dificil “punct”/etapă este cea de gestionare a emoțiilor și vindecarea rănilor emoționale, căci emoțiile ne cuprind ca o tornadă și ne “pierdem capul”. Ne este dificil să le tratăm “la rece”.

La această etapă, pe cât de necesară este nu poate funcționa fără lucrul cu mentalul sau curățarea energetică. Suntem obișnuiți să fugim de durere prin calmante și de boli prin tratarea simptomelor. Ideea e că nu se poate face la fel și cu emoțiile. Ele trebuie trăite și eliberate.

Pentru această etapă am pregătit 10 pași de eliberare emoțională, exerciții pentru NERVUL VAG, care să ajute la gestionarea stărilor emoționale și vreau să introduc aromaterapia. Este o etapă pe cât este de importantă, pe atât de dificilă, uneori.

 

L.M.: Ce le-ai răspunde unor cititori mai pragmatici care te-ar întreba, ce înseamnă coachingul personal și cu ce i-ar ajuta?

C.V.: Coachingul este capacitatea de a identifica punctele forte ale persoanei din fața ta și de a observa situațiile neplăcute din viața acesteia, într-un mod obiectiv, pentru a găsi cea mai bună și posibilă (că nu vindem gogoși de tipul: mâine poți fi președinte, alături de mine) soluție. De asemenea, coaching-ul este susținere și incurajare constantă ca să-și atingă obiectivele.

 

L.M.: Ce așteptări au clienții la începutul colaborării cu tine și cum li se schimbă perspectiva, după ce ați lucrat împreună?

C.V.: Clienții, de regulă, când vin prima oară la mine, au concepția că există o tehnică magică, care să-i rezolve peste noapte, fără a se implica prea tare. Într-adevăr este și vina vieții cotidiene care ne impiedică de cele mai multe ori. De aceea, am și făcut Mentoratele de așa natură, încât să nu depășească două ore/două ore jumătate pe zi de lucru.

Un alt aspect observat de mine la clienți este acela că n-au răbdarea necesară cu ei înșiși. Suntem o generație de oameni cu pretenții duse în extrem de la propria noastră persoană.

Și acest aspect duce la vinovăție, căci dacă nu suntem “perfecți”, ne simțim vinovați că suntem leneși sau delăsători, însă energia feminină și evoluția spirituală are nevoie și de cugetare profundă și relaxare, ceea ce înseamnă activitate fizică mai puțină.

Un alt aspect des întâlnit este acela al fricilor de a da “nas în nas” cu propriile umbre. Lucru care nu este tocmai floare la ureche, dar cu ajutor se pot vindeca și acestea.

Pe parcurs, mai exact în etapa a doua pe final și a treia, încep să înțeleagă care este de fapt “normalitatea spirituală”, încep să aibă mai multă răbdare cu ei înșiși, să-și înfrunte fricile și să-și asume meritele în funcție de propria lor soluție și implicare. Unii nu văd schimbări la ei înșiși, dar sunt prieteni care vin și le spun că sunt diferiți, mai calmi, mai detașați și găsesc mai ușor soluții.

 

L.M.: Care sunt momentele critice care fac diferență între succesul și insuccesul unui proces de coaching?

C.V.: Contează mult și pregătirea coacher-ului, clar, însă fără implicarea “cot la cot” a clientului, procesul stagnează sau merge lent.

 

L.M.: Care a fost impactul coaching-lui în viața ta?

C.V.: Eu nu pot spune că am un coacher, ci o maestră, care are foarte multă răbdare cu noi cursanții, dar înainte de maestra mea, urmăream activitățile mai multor ghizi, atât spirituali cât și oameni de știință cum este d-nul dr. prof. Dumitru Dulcan, d-na psihoterapeut Iuliana Neagu, dr. Joe Dispenza, dr. Lipton, dr. prof. Corrado Malanga, hipnoterapeuți etc.

Ce impact au avut în viața mea? Mi-au deschis ochii către noi orizonturi și mi-au dat mai multe variante pe care să le studiez și din toate am ales cu ce am rezonat. Eu le sunt recunoscătoare că au plasat în social-media atâtea informații și în cărțile, cursurile lor, căci altfel era mult mai dificil să găsesc această cale, să spun că m-am vindecat de depresie și m-am împăcat cu umbrele mele.

 

L.M.: Dacă totul ar fi posibil, cum ți-ar plăcea să-ți trăiești viața?

C.V.: Cum adică “dacă”? Totul este posibil. Și tot ce-mi doresc pentru mine și familia mea se va împlini la timpul potrivit și optim pentru noi. Cât despre partea profesională, voi face tot ce-mi stă în putere să materializez aceste ateliere fizice, în locații prin România, pentru a “lua pulsul” celor care își doresc să mă vadă în “carne și oase”.

L.M.: Carmen, stai o clipă și gândește-te ce ai tu special în partea profesională, față de mulți alți mentori apăruți pe rețele de socializare…

C.V.: Ce mă face pe mine unică? Sinceră să fiu este un cumul de aspecte, nu doar unul singur. Nu știu dacă mai există acest tip de program cu atât de multe tehnici combinate după aceeași logică în spate.

Sunt unică prin experiența mea de viață, prin Tehnica Frecvențelor pe care am studiat-o doi ani înainte să o folosesc pe cei din jur și o studiez în continuare prin achiziționarea de cărți pe această temă.

Prin metoda de combinare a meditațiilor cu celelalte tehnici, prin exercițiile speciale pentru eliberarea Nervului Vag, combinate cu frecvențe, cei 10 pași pentru eliberarea somatică emoțională, care implică mai multe tehnici. Și un alt aspect ar fi că un proces făcut în acest fel (acum depinde de nivelul fiecăruia..

Unii au nevoie doar de șase luni, alții de opt luni, alții de un an jumătate), învață să se echilibreze mult mai ușor și să-și gestioneze emoțiile fără a “fi ținuți de mânuță”.
Practic după un astfel de mentorat și un seminar, învață să se descurce singuri, fără a deveni dependenți de un coacher sau terapeut.

 

L.M.: Și în finalul interviului, ne poți spune unde te vezi peste cinci ani?

C.V.: Mă văd pe malul mării, în căsuța mea, pregătindu-mă de un eveniment la scenă deschisă, împreună cu familia.
Este cea mai mare împlinire ce mi-o doresc, acum.

Pentru a descrie calitatea unui mentor, poți evidenția abilitățile sale de ascultare activă, capacitatea de a oferi îndrumare și feedback constructiv, cunoștințele și experiența relevantă în domeniul în care mentorizează, disponibilitatea și deschiderea pentru a împărtăși experiențele personale și profesionale, și capacitatea de a inspira și motiva pe cei mentorați.

Am analizat cu amănuntul diverse informații, despre această minunăție venită din Univers, numită Carmen și fără să fiu influențată de prejudecăți sau preferințe personale, o pot recomanda cu multă încredere de a apela la serviciile ei de mentorat, fiindcă este un mentor de calitate superioară, care a studiat și încă studiază ca să te poată îndruma, dragă cititorule. Să te poată sprijini în atingerea obiectivelor tale.

Carmen este unul dintre cei mai buni mentori, care îți oferă înțelepciune și îndrumare într-un mod personalizat, adaptat nevoilor tale și care îți cultivă încrederea în tine însuți. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories