, ,

Nu rataţi! Cristian Cismaru, city-managerul Primăriei Slatina, faţă în faţă cu Laura Mira

Nu rataţi! Cristian Cismaru, city-managerul Primăriei Slatina, faţă în faţă cu Laura Mira

Cristian Cismaru, city-managerul Primăriei Slatina, faţă în faţă cu Laura Mira.

Aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Laura Mira, moderatorul emisiunii “Imperativ” de la postul de televiziune OLT TV are ca invitaţi nume sonore ale politicii de la Olt.

In această seară, începând cu ora 20:20, Laura îl va avea ca invitat pe Cristian Cismaru, city-manager în Primăria Slatina.

Subiectele dezbătute pe larg de cei doi vor fi: activitatea privind administraţia publică din 2012 până astăzi, dar şi despre decizia de retragere pe care Cristian Cismaru a luat-o în urmă cu trei luni de zile.

Acestea şi multe altele vor fi dezbătute într-un mod inedit aşa numai cum Laura Mira ştie să o facă, cu mult profesionalism şi cu o precizie de chirurg.

Anunţul a fost postat pe pagina de facebook a jurnalistei în urmă cu câteva minute.

“Din 2012 in administratie publica, city manager in Primaria Slatina , pana anul acesta, cand in urma cu trei luni, a luat decizia sa se retraga. Azi il regasim in aceeasi echipa, pe listele Cl Slatina . 12 ani in care orasul a crescut alaturi de noi, dar si de el. Slatina de azi, Slatina de maine si ea, parte din echipa. Despre asta vom vorbi diseara , la Imperativ/ Olt Tv, cu Cristian Cismaru! Va astept de la 20:20!”

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories