Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt: “Institutul Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie va prelua și va opera o nouă secție externă la Caracal”

Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt: “Institutul Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie va prelua și va opera o nouă secție externă la Caracal”.
Deputatul PSD Olt a fost astăzi prezent la Conferința Națională a Institutului Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie cu care a reușit să stabilescă o colaborare excelentă de-a lungul timpului.
“Am satisfacția să anunț că, în urma acestei colaborări, Institutul va prelua și va opera o nouă secție externă la Caracal, generos pusă la dispoziție de Primăria Caracal.Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea orașului și un beneficiu direct pentru persoanele care au nevoie de servicii de înaltă calitate și rigoare profesională” a declarat parlamentarul.
De asemenea, Chesnoiu, a ţinut să mai precizeze:
“Acest parteneriat este dovada că succesul nu vine întotdeauna prin realizările individuale, ci mai degrabă prin eforturile colective și spiritul de echipă. Voi continua să susțin și să inițiez orice proiect de colaborare care aduce beneficii comunității pe care o deservesc” a conchis Adrian Chesnoiu, pe pagina de facebook. 
Adrian-Ionuț Chesnoiu a fost ales ca deputat în 2020 din partea PSD. Începând cu 25 noiembrie acesta a devenit ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în guvernul Nicolae Ciucă.

Acesta este preşedintele Comisiei pentru agricultură de la Camera Deputaţilor,

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *