Peste 700 de puieţi vor fi plantaţi de tinerii social-democraţi olteni într-o zonă care era folosită pentru aruncarea gunoiului

Peste 700 de puieţi vor fi plantaţi de tinerii social-democraţi olteni într-o zonă care era folosită pentru aruncarea gunoiului.

Acţiune de voluntariat a TSD Olt în colaborare cu primăria din Dobrosloveni. Peste 700 de puieti vor fi  plantaţi sâmbătă, 13 aprilie, începând cu orele 08:30.

Acţiunea tinerilor social-democraţi este menită pentru a înfrumuseţa o zonă care în trecut era folosită pentru aruncarea de gunoi.

Voluntarii olteni îşi vor da întâlnire în patru puncte ale judeţului pentru a ajunge în locul unde se vor planta cei peste 700 de puieţi.

“TSD, în colaborare cu UAT Dobrosloveni, suntem încântați să anunțăm că vom organiza o activitate de voluntariat pentru plantarea a 700 de puieți!

Acești puieți vor fi plantați pentru a înfrumuseța o zonă care, în trecut, era folosită pentru aruncarea de gunoi.

Activitatea va avea loc sâmbătă, pe 13 aprilie, începând cu orele 8:30. Deși 13 este considerat de unii un număr cu ghinion, noi suntem hotărâți să îl facem special, transformând acest 13 aprilie într-o zi norocoasă pentru natură și comunitatea noastră! 

În funcție de numărul de înscrieri, vom stabili puncte de întâlnire în toate satele, de unde se va pleca cu microbuzul: Dobrosloveni: Cămin Cultural, Resca: Cămin Cultural, Frăsinet: Sala Festivități, Potopinu: Grădinița

Avem un număr limitat de unelte la dispoziție, dar dacă aveți o cazma preferată, ar ajuta să o aduceți. Sunt mulți doritori, însă vă așteptăm în număr cât mai mare. Dacă doriți să faceți parte, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj către această pagină pentru mai multe detalii.

Hai să dăm mână cu mână și să contribuim la crearea unui mediu mai curat și mai frumos pentru noi și pentru generațiile viitoare!

Pentru a menține atmosfera veselă și plină de energie, vă încurajăm să veniți cu chef de glume și povești amuzante! Haideți să plantăm nu doar puieți, ci și zâmbete în comunitatea noastră!” se arată în comunicatul postat acum câteva minute pe pagina TSD Dobrosloveni💚🌳🌍

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *