Slătinenii sunt aşteptaţi la înscrieri pentru concursul “Slatina City Run”

Slătinenii sunt aşteptaţi la înscrieri pentru concursul “Slatina City Run”. 

Incepând de astăzi s-a dat startul înscrierilor la concursul “Slatina City Run”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2024.

Se anunţă o ediţie extrem de interesantă unde iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi  să ia startul plini de adrenalină, emoţie şi curiozitate pentru a participa la probele concursului de alergat.

Printre probele concursului se numără cross-ul de 6km, dar şi maratonul de 18 kilometri care nu este o cursă deloc uşoară, din contră se adresează sportivilor de performanţă.

“De astăzi, încep înscrierile la concursul “Slatina City Run”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2024.

Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv ”Slatina City Run”, unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat.

Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere indiferent de proba la care vrei să participi.

Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (FĂRĂ TAXĂ)”, se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a Primăriei Slatina. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *