Clubul Copiilor “Marius Bunescu” Caracal, iniţiatorul Concursului Judeţean de Dans Modern/Contemporan

Clubul Copiilor “Marius Bunescu” Caracal, iniţiatorul Concursului Judeţean de Dans Modern/Contemporan, ediţia a-III-a. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu ISJ și Primăria Caracal! 

Sandu Viorica, directorul Clubului Copiilor Marius Bunescu, felicită modul în care copiii s-au descurcat în cadru acestui concurs calificându-se pentru a participa la concursurile viitoare de nivel interjudeţean şi naţional.

Juriul concursului i-a avut ca protagonişti pe: Mihuți Ștefania, inspector şcolar, Liviu Mitroi,prof. de Educaţie Fizică şi Sport,  Prof. Grigore Eugen și Prof. Doctorant Sandu Isabela Elena.

“Ne bucurăm să vă împărtășim momente pline de pasiune și talent de la Concursul Județean de Dans Modern/Contemporan și Gimnastică Aerobică “RITM”, ediția a III-a, organizat de Clubul Copiilor Marius Bunescu Caracal, sub îndrumarea doamne director Sandu Viorica, în colaborare cu ISJ și Primăria Caracal! 

Rezultate deosebite au fost obținute de toți copiii, calificându-se pentru a participa la competițiile următoare la nivel interjudețean și național! Felicitări tuturor participanților pentru efortul și dedicarea lor! 

Mulțumim din suflet comisiei de jurizare pentru implicare și profesionalism: Inspector Școlar dna Mihuți Ștefania, Prof. Liviu Mitroi, Prof. Grigore Eugen și Prof. Doctorant Sandu Isabela Elena.

Fiecare pas și fiecare mișcare au fost o demonstrație de grație și determinare!” a declarat Sandu Viorica, directorul Clubul Copiilor “Marius Bunescu” din Caracal

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *