,

Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, acreditat Cambridge și pentru anul viitor

Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, acreditat Cambridge și pentru anul viitor
Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, acreditat Cambridge și pentru anul viitor.
Rezultatele excepționale realizate de elevii Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, nu fac altceva decât să ducă liceul în elita instituțiilor de învățământ din județul Olt.
Și pentru anul școlar viitor cel mai renumit liceu din Caracal va fi acreditat pentru pregătirea elevilor și organizarea examenelor Cambridge.
Anunțul a fost postat pe pagina oficială de facebook a instituției de învățământ unde mulțumirile nu au întârziat să apară atât conducerii liceului,  elevilor, corpului profesoral, dar și părinților pentru susținere și implicare.
“În urma rezultatelor excelente obținute la examenele Cambridge de engleză generală sesiunea iunie 2023 liceul nostru a obținut acreditarea necesară pentru pregatirea elevilor și organizarea examenelor Cambridge și anul școlar viitor!
Felicitări elevilor și corpului profesoral și mulțumiri părinților pentru susținere și implicare!
Mulțumiri speciale li se cuvin conducerii liceului și personalului auxiliar, OAMENII care sunt mereu alături de candidați și echipa de organizare”,  se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories