Festivalul de Muzică Ușoară “Radu Șerban” a ajuns la cea de-a XXII-ediție

0 0
Festivalul de Muzică Ușoară “Radu Șerban” a ajuns la cea de-a XXII-ediție.
Cea de-a XXII ediție a FESTIVALUL DE MUZICĂ UŞOARĂ „RADU ŞERBAN se va desfășura în perioada 6-7 octombrie. Locația: Teatrul Național din Caracal.
Ca în fiecare an acest eveniment este organizat în semn de omagiu și prețuire pentru valoarea muzicii ușoare românești al cărui exponent de seamă a fost și va rămâne Radu Șerban.
Concursul de interpretare este deschis participării tinerilor cu vârste cuprinse între 15-26 de ani și are ca scop descoperirea și promovarea tinerelor talente în domeniul muzical.
Anunțul a fost postat pe pagina oficială a Centrului Cultural “Radu Șerban” din Caracal.
“Creația compozitorului Radu Șerban l-a făcut contemporan cu eternitatea. Fiecare ediție a festivalului reprezintă un eveniment muzical de excepţie în viaţa oraşului în care s-a născut marele compozitor, în semn de omagiu şi de preţuire pentru valoarea muzicii uşoare româneşti al cărei exponent de seamă a fost şi va rămâne Radu Șerban.
Festivalul – concurs de interpretare este deschis participării tinerilor cu vârste cuprinse între 15 – 26 ani, şi are ca scop descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul muzical, stimularea unui spirit competitiv, promovarea actului interpretativ de calitate şi, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreţi cu personalităţi ale vieţii muzicale din ţara noastră”, se arată în comunicat.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top

You cannot copy content of this page