Peste 129 de premii la Gala Excelenţei în Sport, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Olt

Peste 129 de premii la Gala Excelenţei în Sport, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Olt.

Mâine, 28 februarie, cu începere de la ora 13:00 în Sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina va avea loc Gala Excelenței în Sport, eveniment aflat în organizarea Consiliului Județean Olt.

Nu mai puţin de o sută de premii, în valoare de peste 133.000 de lei, vor fi acordate celor mai buni sportivi și antrenori pe care îi are județul Olt.

Cel mai mare premiu în valoare de 4000 de lei va fi acordat  sportivului şi antrenorului care au obţinut locul 1 la Campionatul Eurpean de Box feminin.

Sportiva Mihaela Bădescu, alături de antrenorii: Constantin Gălbenuşe şi Luminita Turcin vor încasa marele premiu. Mihaela Bădescu este campioana Europei la box, fiind desemnată cea mai bună sportivă a judetului Olt. Este originară din satul Reşca, comuna Dobrosloveni.

„129 de premii, în valoare totală de 133.400 lei, vor fi acordate sportivilor și antrenorilor, care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale – sporturi olimpice. Cel mai mare premiu, în valoare de 4.000 de lei, va fi acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin”, potrivit reprezentanţiilor Consiliului Judeţean  Olt.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *