Capăt de linie pentru Gigel Ştirbu, şeful “gălbiorilor” de la Olt. Negocierea se poartă la nivel judeţean

Capăt de linie pentru Gigel Ştirbu, şeful “gălbiorilor” de la Olt. Negocierea se poartă la nivel judeţean

Gigel Stirbu, liderul PNL, pe cale să devină istorie la nivelul judeţului Olt.  Negocierea  se va purta la nivelul judeţului. Acest lucru o spune Marius Iancu, deputatul PSD Olt.

Acesta este convins că la sfârşitul alegerilor locale Gigel Ştirbu nu va mai fi pe listele de la parlamentare. Declaraţia a fost făcută de parlamentar în cadrul emisiunii Reporter 24. 

„Sunt convins că Oltul va avea un scor la alegeri foarte bun, încât nu se va pune problema să facă  listele pentru organizaţia Olt cineva de la Centru. Cred că negocierea se va face la nivelil judeţului.

Eu am convingerea că după rezultatul de la locale, actualul preşedinte al PNL Olt nu va prinde loc pe listele pentru parlamentare”, a declarat Marius Iancu.

PSD și PNL s-au înțeles asupra calendarului alegerilor din 2024. Liste comune la Parlamentul European și comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, pe 9 iunie

.„Nu există o atitudine mai democratică niciunde. La alegerile locale participă cei mai mulţi români, pentru că vin să-şi aleagă cel mai bun gospodar. Să comasezi alegerile într-o dată în care vin cei mai mulţi români nu înseamnă că iei o decizie antidemocraţie. Dimpotrivă. Pe urmă, am discutat în coaliţie că cel mai bine este ca alegerile pentru funcţia de preşedinte să venim cu ele în septembrie, urmând să stabilim datele în funcţie de începerea şcolilor, fiindcă copiii noştri sunt mai importanţi decât alegerile, astfel încât luna decembrie, care este cea mai încărcată în deciziile administrative, guvernamentale şi chiar în deciziile dumneavoastră locale, să nu fie perturbată de cele mai importante alegeri”, a mai explicat Marcel Ciolacu, potrivit digi24 despre comasarea alegerilor.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *