Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt: “Pentru următorii 5 ani avem pregătite proiecte care aduc o infuzie de 50 de miliarde de euro”

Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt: “Pentru următorii 5 ani avem pregătite proiecte care aduc o infuzie de 50 de miliarde de euro”

Aşa sună vestea pe care Adrian Chesnoiu, deputatul PSD Olt, a lansat-o în urma întâlnirii a liderilor Grupului Social-Democrat din Parlamentul European cu conducerea şi membrii PSD din Bucureşti şi din ţară.

Peste 62 de miliarde de euro vor fi folosite pentru dezvoltarea României. Domeniile în care se vor investi cu precădere vor fi: sănătate, transport, digitalizare şi infrastructura de utilităţi.

 

“În cadrul întâlnirii de ieri, de la București, a liderilor Grupului Social-Democrat din Parlamentul European cu conducerea și membrii #PSD din București și din țară, am avut ocazia să realizăm un bilanț privind impactul politicilor europene asupra calității vieții românilor.

62,5 de miliarde de euro a fost balanța pozitivă a fondurilor investite în proiecte pentru dezvoltarea României!
Pentru următorii 5 ani avem pregătite proiecte care aduc o infuzie de 50 de miliarde de euro în: sănătate, infrastructura de transport, infrastructura de utilități, digitalizare. 
Reprezentarea României în forurile decizionale ale Uniunii Europene prin vocea colegilor mei social-democrați contribuie direct la susținerea intereselor românilor”, susţine Adrian Chesnoiu pe pagina sa de facebook.

Adrian-Ionuț Chesnoiu este deputat, ales în 2020 din partea PSD. Începând cu 25 noiembrie a devenit ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în guvernul Nicolae Ciucă.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *