,

A început reabilitarea termică a Liceului Tehnologic “Matei Basarab”

A început reabilitarea termică a Liceului Tehnologic “Matei Basarab”

A început reabilitarea termică a Liceului Tehnologic “Matei Basarab”. Săptămâna aceasta au demarat lucrările de renovare a Liceului Tehnologic Matei Basarab pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea totală a contractului de finanțare este de 9.516.224,96 lei.

Proiectul este cu finanțare prin PNRR, şi se vor  realiza lucrări de:  izolare a elementelor de construcție vertical opace; Înlocuire a tâmplăriei aferente fațadelor; Izolare termică a planșeului peste ultimul nivel; izolare termică a plăcii pe sol; intervenții asupra instalației de încălzire;  intervenții asupra instalației de iluminat; refacere a finisajelor interioare în zonele de intervenție inclusiv a suprafețelor pereților pe conturul tâmplăriei înlocuite, uniformizare a parapetelor.

“Intervențiile propuse pentru clădire conduc la o reducere a consumului anual specific de energie primară, respectiv o reducere a nivelului anual specific al emisiilor de CO2, între 30% și 60%, contribuind la reducerea gazelor cu efect de seră și asigurând totodată o calitate arhitecturală crescută”, a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

Deputatul Adrian Chesnoiu, despre Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal: “Este o performanță de neegalat raportat la anii anteriori mandatului său. A fost un obiectiv asumat acum patru ani și care a fost deja depășit” 

”Primăria din Caracal a reușit, sub conducerea domnului primar Ion Doldurea, să depună și să primească validare pe proiecte menite să conducă la modernizarea și dezvoltarea orașului în valoare de peste 100 MILIOANE EURO. Este o performanță de neegalat raportat la anii anteriori mandatului său. A fost un obiectiv asumat acum patru ani și care a fost deja depășit.

Pentru comunitatea noastră, fondurile europene reprezintă o resursă importantă pentru implementarea unor proiectede anvergură pentru dezvoltarea orașului și, implicit, pentru creșterea confortului cetățenilor”, a spus deputatul Adrian Chesnoiu, prezent alături de primarul Ion Doldurea la Liceul Tehnologic “Matei Basarab” potrivit comunicatului de pe pagina de facebook a Primăriei Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories