,

Liderii locali caracaleni implicaţi în realizarea unei piste de atletism şi a unui bazin de înot

Liderii locali caracaleni implicaţi în realizarea unei piste de atletism şi a unui bazin de înot

Liderii locali caracaleni implicaţi în realizarea unei piste de atletism şi a unui bazin de înot.

Realizarea acestor proiecte sunt menite a creea oportunităţi extraordinare pentru dezvoltarea sportivilor și pentru promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate.

Zilele trecute deputatul PSD Olt Adrian Ionuț Chesnoiu, primarul Ion Doldurea și consilierul local  Șerban Cernat au fost prezenți pe stadionul Parc susţinând importanța unei infrastructuri sportive de calitate pentru comunitate.

Comunicatul a fost postat pe pagina de facebook a  Mirelei Vanea, profesor de atletism în cadrul CSS Caracal. 

“Domnul deputat Adrian Ionuț Chesnoiu, domnul primar Ion Marian Doldurea și domnul consilier Șerban Cernat au fost prezenți pe stadion și au susținut importanța unei infrastructuri sportive de calitate pentru comunitate.

Implicarea liderilor locali și a reprezentanților guvernamentali este crucială pentru promovarea activităților sportive și pentru susținerea dezvoltării talentelor în atletism și în alte domenii sportive în localitatea noastră.

Realizarea unei piste de atletism și a unui bazin de înot va oferi oportunități extraordinare pentru dezvoltarea sportivilor și pentru promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate. Aceste facilități vor contribui la creșterea performanțelor și la susținerea aspirațiilor sportivilor din Caracal”. 

De asemenea, Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal este şi un vechi susţinător al handbalului caracalean.

Domnia-sa ori de câte ori are ocazia este alături de handbalistele caracalene. Nu cu mult timp în urmă, primarul, a sărbătorit alături de handbalistele de la CSS Caracal parcursul competiţional foarte bun al acestora din cadrul Turneului Final desfăşurat la Turda.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories