Noi fonduri europene la Caracal! Zona centrală şi reabilitarea instituţiilor de învăţământ, noi ţinte pentru Primăria Caracal

Noi fonduri europene la Caracal! Zona centrală şi reabilitarea instituţiilor de învăţământ, noi ţinte pentru Primăria Caracal
Zona centrală a oraşului, consolidarea clădirilor de patrimoniu şi reabilitarea instituţiilor de învăţământ, noi ţinte pentru un oraş european.
Sunt pregătite deja fonduri în vederea modernizării zonei centrale a oraşului.  De asemenea se continuă atragerea de fonduri pentru consolidarea clădirilor de patrimoniu şi proiecte pentru creşterea eficienţei energetice pentru instituţiile de învăţământ din municipiu.
De menţionat este faptul că, la Caracal,  administraţia locală a pus în mişcare proiecte cu bani europeni în valoare de peste 100 de milioane de euro.
Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina de facebook a Primăriei Caracal. 
 
“După ce am pus în mișcare în ultimii 3 ani de mandat proiecte în valoare de peste 100 de milioane de euro, unele deja în implementare, altele în faze premergătoare implementării, continuăm să pregătim proiecte noi prin care să atragem fonduri pentru modernizarea orașului nostru și creșterea confortului cetățenilor.
Am pregătit proiecte pentru atragerea de fonduri în vederea modernizării zonei centrale a orașului.
Continuăm să atragem fonduri pentru reabilitarea și consolidarea clădirilor de patrimoniu – avem în vedere.
Casa Nicolae Titulescu și Casa Popescu, alte două clădiri reprezentative pentru orașul nostru, alături de Casa Hagiescu și Muzeul Romanaților a căror procese de consolidare sunt spre final.
Continuăm depunerea de proiecte pentru creșterea eficienței energetice a școlilor: urmează Liceul Tehnologic Filipescu, Școala gimnazială N. Titulescu și Internatul Liceului Teoretic Ioniță Asan.
Depunem proiect pentru construcția unui parc fotovoltaic care va contribui la reducerea cheltuielor la utilități ale clădirilor de interes public din orașul nostru” – se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *