Actiune de prevenire a polițiștilor în rândul copiilor în Parcul “Constantin Poroineanu”. Traficul de persoane, subiectul dezbătut în cadrul “Bibliotecii de vacanță”

Actiune de prevenire a polițiștilor în rândul copiilor în Parcul “Constantin Poroineanu”. Traficul de persoane, subiectul dezbătut în cadrul “Bibliotecii de vacanță”

Politiști din cadrul IPJ Olt,  și din cadrul Agentiei Naționale Impotriva Traficului de Persoane, regionala Dolj au venit la Caracal întâmpinați de Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, pentru o acțiune de prevenire a traficului de persoane și a formelor de abuz: exploatarea   sexuală , cerșetoria, exploatarea prin muncă și pornografia infantilă.

IMG_2012
IMG_2016
IMG_2022
IMG_2030
IMG_2045
IMG_2054
IMG_2061
IMG_2082
IMG_2085
IMG_2098
IMG_2115
IMG_2137
IMG_2138
IMG_2144
previous arrow
next arrow

Foto: Andi SARBU

Prevenirea în spațiul social-media, unul dintre subiectele  dezbătute de polițiști și copii

Mai mult decat atât, în cadrul întâlniri, s-au discutat și probleme referitoare la prevenirea în spațiul social-media: interzicerea de a da parolele conturilor tale la altcineva, despre cererile de prietenie din partea persoanelor străine, cu care nu ai prieteni comuni și multe alte lucruri care au captat atenția copiilor participanți la acțiune.

“Inchisoare nu este doar între gratii”, slogan împotriva traficului de persoane

Finalul acțiunii a coincis cu înmânarea unor brățări inscripționate cu sloganul “Inchisoare nu este doar între gratii” de către Ag. Sef principal Stana Gina din cadrul IPJ Olt, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și de comisarul sef, Ivănuș Daniela ,din cadrul Agentiei Naționale Impotriva traficului de persoane, Regionala Dolj.

Acțiunea a fost de un real succes, astfel încât organele abilitate vor mai veni și cu alte ocazii în municipiul Caracal pentru a dezbate alte subiecte deosebit de importante cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *