Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal: “In acest an vom avea 9 km de străzi reabilitate”

La Caracal se muncește pentru a se realiza ceva de lungă durată. Reabilitarea străzilor este un pas primordial în refacerea fostei reședințe de județ.
Nu mai puțin de 1081 de metri liniari, în ceea ce privește strada Măceșului vor fi reabilitați în perioada următoare. Licitația este realizată având deja un câștigător.
Un total de 4,4 Km, 14 străzi, au deja DALI-ul realizat și se va începe partea de autorizare în ultima săptămână din luna iulie.
Până la finele anului 2023 edilul -șef  caracalean are în plan de a reabilita nu mai puțin de 9 km de străzi din oraș.
Pentru acest lucru Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, prezintă situația lucrărilor ce vor fi demarate în perioada imediat următoare.

Străzile Nicolae Ursu Horia, General Tell, Maior Crantea, Lăcrămioarei și Ioan Vodă cel Cumplit așteaptă autorizarea 

“In următoarele trei săptămâni vor intra în reabilitare, în primul rând strada Măceșului, care deja este licitată și avem un câștigător de licitație care va începe de astăzi, vorbim de o stradă de 1081 de metri liniari.

După aceea va fi un set de cinci străzi: Nicolae Ursu Horia, General Tell, Maior Crantea, Lăcrămioarei și Ioan Vodă cel Cumplit. In cadrul acestor străzi, deja se lucrează la autorizare.

Strzăile Progresului, Poenari, Popa Șapcă, Răsurii, Ion Creangă, H.C Lecca, Cooperației, Bogdan Vodă așteaptă autorizarea la sfârșitul lunii iulie

Săptămâna viitoare mai primim un set de opt străzi:  Progresului, Poenari, Popa Șapcă, Răsurii, Ion Creangă, HC Lecca, Cooperației, Bogdan Vodă.  Acestea au deja DALI-ul făcut și vom începe partea de autorizare în ultima săptămână din luna iulie. Probabil că în partea a doua a lunii august vom avea echipe pe aceste străzi. 

Deci în total sunt aproximativ 4,4 km, aceste 13-14 străzi. In afară de acestea mai avem: Măceșului de care am vorbit, Torentului și Viilor împreună cu zona Carpați-Fânărie unde se lucrează: Poporului, Dezrobirii, Ion Neculce, Intrarea Ion Neculce și Aleea Carpați.

Per total înseamnă aproximativ 9 km ce vor fi reabilitați în acest an. Avantajul cel mare este că aceste străzi vor avea și apă canal și toate utilitățile” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *