Mugurel Gușatu, noul antrenor al ACS Caracal! “Guși-gol” a revenit la Caracal, locul unde și-a început junioratul

Mugurel Gușatu, noul antrenor al ACS Caracal! “Guși-gol” a revenit la Caracal, locul unde și-a început junioratul. Acesta îl înlocuiește pe Cornel Frăsineanu la cârma echipei ACS Caracal.Obiectivul trasat noului tehnician de pe banca caracalenilor de către conducerea clubului este unul foarte clar: promovarea în Liga a-III-a.

Fost junior la Caracal, Mugurel Gușatu se reîntoarce în orașul copilăriei

Fost junior la Caracal, în vârstă de 53 de ani, Mugurel Gușatu, a fost jucător al Universității Craiova, cât și al Politehnicii Timișoara.

A debutat în Divizia A la Universitatea Craiova, într-o partidă cu Rapid București , singura sa apariție în tricoul alb-albastru.

Din 1993 până în iarna lui 1995 a jucat în a doua ligă din Austria, la DSV Leoben, apoi s-a întors în România, unde a semnat cu Politehnica Timișoara(1995-1997)

La Politehnica Timișoara a fost cel mai prolific: în 68 de meciuri, Gușatu a marcat 38 de goluri, 12 dintre ele în liga secundă.

A stat doi ani și jumătate pe Bega,(1995-1997) perioadă în care a jucat cel mai bun fotbal din carieră.  În 68 de meciuri, Gușatu a marcat 38 de goluri, 12 dintre ele în liga secundă.

După despărțirea de Politehnica Timișoara,  Mugurel Gușatu a fost transferat la formația olandeză Heerenveen.(1997-1999).

Rodion Cămătaru: “La Heerenveen a fost transferat fără ca șefii sau antrenorii să fi văzut o caseta cu el” 

Într-un interviu acordat în 2005, Rodion Cămătaru – și el fost jucător la Heerenveen – își aduce aminte modul bizar în care Gușatu a ajuns la clubul din nordul Olandei:

„A fost transferat pe cuvântul meu, fără ca șefii sau antrenorii să fi văzut vreo casetă cu el. Avea cel mai mare contract din echipă, peste 200 de mii de dolari pe an.” La prima vedere pare greu de crezut că o echipă din Olanda ar transfera un fotbalist fără să-l urmărească atent înainte, însă vorbim despre anul 1997, când informația nu era la un click distanță, potrivit celor de la playmaker.ro

Pe pagina oficială de facebook ACS Caracal a anunțat noua schimbare de antrenor cât și obiectivul impus pentru noul sezon competițional: promovarea în Liga III-a, după ce sezonul trecut caracalenii au fost foarte aproape să realizeze această performanță.

ACS Caracal a terminat campionatul Ligii a IV-a pe locul secund, în spatele Oltului Curtișoara-grupare care nu a reușit să facă pasul în eșalonul al treilea nici în această vară.

„Bun venit, Mugurel Gușatu ! Ne bucurăm să vă anunțăm că noul antrenor al echipei este tehnicianul în vârsta de 53 ani, Mugurel Gușatu.

Fost jucător la Univeristatea Craiova, Dsv Leoben, Politehnica Timișoara, Heereenven, Mtk Budapesta sau FC Bihor, vine la cârma echipei, având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

Antrenorul născut la Cezieni și-a început cariera de antrenor în 2013 la CSU Craiova la juniori, stând 5 ani, la CSU echipa a II-a ca și secund, dar și Filiași sau Poli Timișoara .

Multă bafta, mister! Împreuna avem toată încrederea ca vom reuși”, – se arată în comunicat.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *