Fotbaliștii de la ACS Caracal, Under 15, campioni județeni. Micuții, premiați de președintele AJF

Fotbaliștii de la ACS Caracal, Under 15, campioni județeni. Micuții, premiați de președintele AJF.
Micuții fotbaliștii de la ACS Caracal categoria Under 15 au fost premiați de George Constantinescu, președintele Asociației Județene de Fotbal pentru câștigarea campionatului județean U 15, faza județeană.
Potrivit celor de la  ajf.ro  clasamentul la finalul competiției a fost următorul: 1. ACS Caracal, 2. CSS Caracal, 3. AS MCA Drăgănești, 4.  CSO. FC Olt Scornicești.

Campioni județeni cu 52 de goluri marcate și doar 11 primite

Statisticile arată că ACS Caracal a înscris nu mai puțin de 52 de goluri, primind numai 11, pe toată perioada competiției sportive.
De asemenea, micuții caracaleni, au stabilit și două recorduri: cea mai mare diferență de scor: (0-9) cu cei de la CSO FC Olt Scornicești și au înregistrat și cel mai mare număr de goluri într-un meci, 12 goluri, în partida disputată pe teren propriu, tot cu cei de la CSO FC Olt Scornicești , (scor 9-3).
bun2
bun3
previous arrow
next arrow
Iată anunțul de pe pagina oficială de facebook a celor de la ACS Caracal în care anuță obținerea  titlului de campioni județeni:
“Astazi copiii nostri au fost premiati de catre domnul presedinte Ajf Olt, George Constantinescu, pt castigarea campionatului judetean U15 faza judeteana!!!
Multumim Ajf Olt!!! Felicitari copii!!!” – se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *