Rectificare buget. 2 759 mii lei, suplimentare buget pentru reabilitarea a 30 de străzi din Caracal

Rectificare buget, la Primăria Caracal. 2 759 mii lei, suplimentare buget pentru reabilitarea a 30 de străzi.

In urmă cu câteva zile membrii Consiliului Local Caracal au fost convocați în ședință extraordinară de către Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal. Președinte de ședință a fost Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal.

Pe ordinea de zi a şedinţei convocată de îndată s-au aflat două proiecte de hotărâre iniţiate de Ion Doldurea, primarul localităţii.

Primul proiect care a fost supus atenţiei aleşilor locali, s-a referit la acordul privind desemnarea persoanei care să exercite controlul financiar preventiv la Creşa “Universul copiilor”.


Sedință extraordinară – Rectificare buget, la Primăria Caracal

Cel de-al doilea proiect supus dezbaterii şi aprobării consilierilor s-a referit la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi modificare listei de investiţii pe anul în curs.

Potrivit gazetaoltului.ro bugetul municipiului Caracal se diminuază cu suma de 358 mii lei la secţiunea dezvoltare la capitolul autorităţi executive, se diminuază cu suma de 455 mii lei -secţiunea dezvoltare la capitolul spitale generale, de asemenea se diminuază cu suma de 864 mii lei secţinea dezvoltare la capitolul dezvoltarea oraşului şi tot o diminuare a bugetului cu suma de 815 mii lei tot pe secţiunea dezvoltare de data acesta la capitolul salubritate .

“455 mii lei reabilitarea , modernizarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului municipal Caracal și de asemenea o suplimentare se va realiza cu suma de 1 231 mii lei pentru Centrul Cultural “Radu Şerban”

De asemenea se vor suplimenta anumite capitole din buget, care vor opera pentru a susţine noua listă de investiţii pe anul în curs.

Se va suplimenta cu suma de 455 mii lei reabilitarea , modernizarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului municipal Caracal și de asemenea o suplimentare se va realiza cu suma de 1 231 mii lei pentru Centrul Cultural “Radu Şerban”.
Cea mai consistentă suplimentare a bugetului va fi cu suma de 2 759 mii lei la capitolul străzi, secţiunea dezvoltare.

În urma acestei rectificări vor fi demarate procedurile de începere a lucrărilor de modernizare şi reabilitare la 30 de străzi din localitate pentru a ridica gradul de confort al locuitorilor .

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *