Siminica Mirea:” Guvernul lucrează în colaborare cu lanțurile comerciale pentru a reduce prețurile alimentelor esențiale!”

Siminica Mirea:” Guvernul lucrează în colaborare cu lanțurile comerciale pentru a reduce prețurile alimentelor esențiale!”
Siminica Mirea, senatorul de Olt, relatează faptul că în aceste zile preocuparea noului guvern este acela de a reduce prețurile alimentelor esențiale în colaborare cu lanțurile comerciale.
Senatorul susține faptul că fermierii nu trebuie să își facă griji, deoarece modelul plafonării adausului comercial nu îi va afecta. Scopul este protejarea lanțului de aprovizionare și de a asigura un echilibru corect între toți actorii implicați.
Dar iată cum arată postarea de pe pagina oficiala de facebook a senatorului.
“Guvernul lucrează în colaborare cu lanțurile comerciale pentru a reduce prețurile alimentelor esențiale!
Propunerea PSD este aceea de a plafona adaosul comercial și de a suspenda temporar “taxele de raft” pentru opt categorii de produse, inclusiv pâine, carne, ulei, ouă, lapte și brânzeturi, făină și mălai, cartofi, legume și fructe proaspete.

Siminica Mirea: “Ne dorim un sistem echitabil și transparent, care să protejeze atât fermierii, cât și consumatorii”

Fermierii nu trebuie să-și facă griji! Modelul plafonării adaosului comercial nu îi va afecta. Această măsură se aplică doar procesatorilor și comercianților și, prin urmare, nu se va pune o povară suplimentară asupra fermierilor pentru ieftinirea alimentelor. Scopul nostru este să protejăm lanțul de aprovizionare și să asigurăm un echilibru corect între toți actorii implicați.
Ne dorim un sistem echitabil și transparent, care să protejeze atât fermierii, cât și consumatorii. Colaborăm cu toți actorii implicați pentru a realiza obiectivul nostru de a aduce o scădere semnificativă a prețurilor și de a promova stabilitatea economică.
Vă asigurăm că angajamentul nostru este de a veni în sprijinul cetățenilor cu venituri mici și medii, protejându-i de impactul inflației și asigurându-le acces la produse indispensabile”

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *