Festivalul de teatru și film de scurt metraj continuă și fără Florin Beciu, promotorul acestuia

Ediția de anul acesta, cea de-a XV-a, a Festivalului de teatru și film de scurt metraj continuă fără regizorul Florin Beciu,  promotorul acesteia.

După cum se știe Florin Beciu, unul din membrii marcanți ai Centrului Cultural Caracal, ne-a părăsit în luna februarie a acestui an în urma unei boli necruțătoare.

Anul  acesta este primul an în care acest eveniment adresat tinerilor actori se desfășoară fără Florin.

In perioada 24-27 august , la Caracal,  se va desfășura FESTIN, ediția a XV-a. Data limită de înscriere este 17 iulie.  Cei interesați se pot înscrie în această perioadă.

In cadrul festivalului se vor organiza workshopuri, ateliere de teatru, film și muzică.

Vor fi invitați personalități din lumea teatrului și filmului. Astfel că, la Caracal, se va desfășura al doilea festival de teatru, după cel organizat de Marius Tucă, celebrul jurnalist și om de televizune și  Mișcarea de Rezistență.

“Dăm startul unei noi provocări pentru fesTinerii din țară!
Teatru, film, muzică, workshop-uri, personalități din lumea teatrului și a filmului, dar și multe alte activități vă așteaptă în perioada 24-27 august la cea de-a XV-a ediție fesTin – festivalul de teatru și film de scurtmetraj pentru tineret.
Grăbiți-vă! Data limită de înscriere este 17 iulie 2023. Regăsiți mai jos detaliile din regulament” – se arată în comunicatul Centrului Cultural Municipal “Radu Șerban” pe pagina oficială de facebook. 
Actor, regizor, profesor de teatru, Florin Beciu și-a legat numele de foarte multe evenimente care au pus Caracalul pe harta culturală, însă în mod deosebit de Festivalul de Teatru și Film de scurt metraj pentru Tineret FesTin, tinerilor dedicându-le mare parte din activitatea sa.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *