Mario Păun, la un pas să își vadă visul cu ochii! Va juca cu greii din snooker-ul mondial

Mario Păun, la un pas să își vadă visul cu ochii! Va juca cu greii din snooker-ul mondial,astăzi 9 iunie, la Circul Metropolitan din București în cadrul evenimentului Snooker Titans.

Atât Mario,  cât și Mădălin Gal, două certitudini ale snooker-ului românesc, vor întâlni pe campionul mondial Luca Brecel, și pe legendarul Jimmy White în meciuri demonstrative.

Cei doi s-au pregătit intens pentru acest moment demult așteptat.

Campionul mondial de snooker Lucca Brecel și legendarul Jimmy White, o demosntrație de exceptie la Circul Metropolitan în cadrul Snooker Titans 

Campionii Luca Brecel și Jimmy White vin pe 9 iunie la Circul Metropolitan București. Cei doi promit o confruntare demonstrativă de 5 stele în cadrul evenimentului Snooker Titans.

În această vară, iubitorii snookerului din România îi vor putea vedea la lucru pe noul campion mondial, Luca Brecel în compania legendarului Jimmy White, campionul mondial al seniorilor (de șase ori finalist la Campionatul Mondial), într-un meci de excepție.

„Pe data de 9 iunie îi vom avea pe cei doi campioni mondiali: Luca Brecel și Jimmy White, unul dintre cei mai iubiți jucători de snooker din istorie. Va fi o confruntare unică între ei. Apoi, pe 10 iunie mergem la Cluj, unde Brecel și White vor avea un dinner show, în format exclusivist”, a declarat organizatorul evenimentului din București, Adrian Thiess, potrivit  bilete.ro 

Mario Păun, Mădălin Gal, cei mai buni jucători de snooker din România

Mario Paun (reprezentantul Romaniei la Campionatul Mondial de la Sydney din Australia)Madalin Gal, castigator al Star Snooker Open. 

“Sunt din Caracal. Am început snookerul după ce am auzit o poveste de la tatăl meu cum că ar fi câștigat un turneu de biliard și am fost curios să încerc. Tata m-a dus într-o sală de biliard și apoi am început să merg din ce în ce mai des. Snooker joc de când a venit Ronnie O’Sullivan prima oară în România, cred că sunt aproape 6 ani. De când am masă de snooker acasă (din 2018) am început să mă antrenez mai serios: înainte de competiții mă antrenez 4-5 ore pe zi, dar media este undeva la 3 ore. Principalul meu obiectiv este să devin cel mai bun jucător din România și apoi să mă gândesc la mai mult”, relata Mario pentru EUROSPORT acum aceva vreme. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *