Elevii de la cercurile de pian și chitară și grupul Allegro, spectacol de sfârșit de an artistic pe scena Teatrului Național

Elevii de la cercurile de pian și chitară și grupul Allegro, spectacol de sfârșit de an artistic pe scena Teatrului Național.

Marți, 13 iunie, începând cu ora 18, la Teatrul Național din Caracal va avea loc spectacolul de sfârșit de an artistic susținut de elevii de la cursurile de pian și chitară, dar și de grupul Allegro, toate, aparținând Centrului Cultural “Radu Șerban”.

 

Numai puțin de 50 de copii vor încânta publicul prezent fiind susținuți îndeaproape de Monica Dumitru, maestru muzical în cadrul acestei instituții culturale.

De reținut este că anul acesta se împlinesc numai puțin de 28 de ani de la înființarea grupului Allegro. 

“Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban” vă invită la spectacolul de sfârșit de an școlar artiștic, susținut de elevii de la cursurile de pian, chitară și de grupul Allegro, marți 13 iunie, la Teatrul Național din Caracal”, a declarat Monica Dumitru, maestru muzical în cadrul instituției culturale caracalene.

După cum este știut faptul de numele Monica Dumitru se leagă și proiectele muzicale „Un mărţişor pentru mama mea”. Eveniment muzical dedicat tuturor mamelor din municipiul Caracal , dar și  “De ziua ta mamico”, un spectacol oferit tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Prin aceste proiecte și nu numai,  numele Monica Dumitru va rămâne cu siguranță la loc de cinste în istoria culturală a orașului Caracal.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *