Dragostea pentru motoare a reînviat la Caracal/ Moto Romanați, stindardul bikerilor romanațeni

Dragostea pentru motoare a reînviat la Caracal. Prima editie a Moto Romanați a fost un real succes.

Promotorul acestui eveniment pe tărâm romanațean, Șerban Cernat, a reușit un lucru extraordinar, acela de a pune municipiul Caracal pe harta marilor orașe ce organizează astfel de evenimente care cu adevărat îți ridică adrenalina la cote maxime.

Deși a plouat în ziua organizării evenimentului, cei peste 60 de motocicliști s-au strâns pentru a demonstra că viața de biker nu înseamnă numai vreme frumoasă, ci și una neprielnică.

Cu toate acestea, platoul administrativ al Primăriei Caracal  a fost populat până la refuz de motocicliști care au turat motoarele la maximum pentru a porni în coloană pe traseul binestbilit,  fiind flancați de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Caracal.

Pornirea la drum a bikerilor a fost un spectacol pentru curioșii care pur și simplu imortalizau secundele cu motoarele ce treceau prin fața lor. La eveniment  a fost prezent și Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, cel care a dat startul defilării motocicliștilor pe arterele principale din oraș, stabilite de către organizatori.

“Multumim domnului Primar al Municipiului Caracal si Serviciului Rutier care ne-au ajutat ca acest minunat eveniment sa se desfasoare in bune conditii!
SCOPUL ASOCIAȚIEI MOTO ROMANATI
Scopul Asociației MOTO ROMANATI este acela de a promova, proteja și încuraja motociclismul, de a apăra drepturile și de a promova interesele motocicliștilor, în “Romanati”. Asociația reprezintă interesele membrilor săi, recunoscând faptul că motocicletele au caracteristici diferite față de alte vehicule și subliniind necesitatea de a aborda în mod distinct problemele specifice motocicliștilor” , se arată în comunicatul oficial pe pagina de facebook a Moto Romanați

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *