,

Ion Doldurea, primarul Caracalului, la Marius Tucă Show

Ion Doldurea, primarul Caracalului, la Marius Tucă Show

Ion Doldurea, primarul Caracalului, la Marius Tucă Show. Un interviu ce merită urmărit!

Emisiunea Marius Tucă Show îl are invitat pe Ion Doldurea, primarul Caracalului

Pe pagina de facebook a celebrului jurnalist caracalean Marius Tucă  este anunțat, miercuri, 25 ianuarie, începând cu ora 20.00, live pe gândul.ro un interviu în exclusivitate cu primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Emisiunea se poate urmări live pe gandul.ro și  canalul de YouTube Gandul, precum și pe paginile online de Facebook Gandul și Marius Tucă și pe mariustuca.ro. ”Tineți aproape!”

Marius Tucă (n. 29 iulie 1966, Caracal, Olt, România) este un jurnalist, analist, moderator și om de afaceri român.

În 1997, Marius Tucă lansează talk-show-ul „Milionarii de la miezul nopții”. După 1998, își schimbă numele emisiunii în „Marius Tucă Show”. Emisiunea iese din emisie în preajma alegerilor prezidențiale din 2004. Revine în 2007 cu subiectul „Elodia”, pentru câteva ediții după care se emisiunea se închide definitiv. Din 1 septembrie 2020, după ce noul post de televiziune al lui Adrian Sârbu, Aleph News a fost lansat, emisiunea “Marius Tucă Show” a revenit, după o lungă pauză, cu noi subiecte și noi invitați în fiecare seară.

Este proprietarul postului de radio SMART FM și al site-ului mariustuca.ro.

S-a remarcat în anii 1990 ca analist politic și prezentator TV. De asemenea, a contribuit la transformarea ziarului Jurnalul Naţional în cel mai bine vândut broadsheet din România.

În 1997–1999, a găzduit Milionarii de la miezul nopţii la Antena 1. După 1999, emisiunea a fost numită Marius Tucă Show. Emisiunea TV a încetat în 2005. O scurtă perioadă a talk-show-ului TV din toamna anului 2007 a eșuat și, începând cu 2008, lucrează din nou exclusiv doar la ziar.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories