,

Laura Mira, faţă în faţă cu Cătălin Davidescu, candidatul PUSL la Primăria Slatina

Laura Mira, faţă în faţă cu Cătălin Davidescu, candidatul PUSL la Primăria Slatina

Laura Mira, faţă în faţă cu Cătălin Davidescu, candidatul PUSL la Primăria Slatina. 

In această seară, începând cu ora 20:00, realizatorul emisiunii Fii Imperativ de la postul de televiziune Olt TV  îl va avea ca invitat pe candidatul PUSL la Primăria Slatina. In urma votului din 9 iunie de la alegerile locale Cătălin Davidescu s-a clasat pe ultimul loc înregistrând un procent de 1,86%, fiind votat de 522 de alegători.

Acesta este cel de al doilea politician de dreapta, fost membru al PNL Olt, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al Slatinei, după Elena Iotu, care a fost susţinută de Alianţa Dreapta Unită.

În 2015, Cătălin Davidescu, pe atunci membru PNL Olt, a pierdut mandatul de primar al Scorniceștiului după ce a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, care a descoperit că el a ocupat simultan mai multe funcţii publice în 2009, încălcând astfel legislaţia privind regimul juridic al incompatibilităţilor.

Discuţia dintre cei doi va fi interesantă de urmărit! Rezultatele  alegerilor locale şi multe alte subiecte  vor fi dezbătute şi puse în faţa opiniei publice.

Rezultatele alegerilor locale pentru funcţia de primar la Slatina au fost:  Mario De Mezzo – 13.712 voturi, 48,97%, Emil Moţ (PSD) – 10.798 voturi, 38,57%, Elena Iotu (ADU) – 1.428 voturi, 5,1%, Gabriel Buliteanu (AUR) – 966 voturi, 3,45%, Cristian Văduva – 573 voturi, 2,05%, Cătălin Davidescu – 522 voturi, 1,86%

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories