Parc fotovoltaic pentru eficienţa energetică a trei instituţii de învăţământ din Caracal

Parc fotovoltaic pentru eficienţa energetică a trei instituţii de învăţământ din Caracal.

Incă un proiect a fost depus pentru dezvoltarea oraşului Caracal. Este vorba de realizarea unui parc fotovoltaic ce va asigura eficienţa energetică a trei unităţi de învâţământ.

Este vorba despre: Scoala “Nicolae Titulescu”, Liceul Tehnologic “Constantin Filipescu” şi Liceul Teoretic “Ioniţă Asan”.

Proiectul valorează 7,5 milioane de euro, o mare parte fiind fonduri nerambursabile.

“Am depus alte două proiecte pentru dezvoltarea comunității noastre.
Avem în vedere realizarea unui parc fotovoltaic și creșterea eficienței energetice pentru 3 unități de învățământ din oraș: Școala Titulescu, Liceul Filipescu și Internatul Liceului Ioniță Asan, anunță Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.
Proiectele însumează peste 7,5 milioane de euro, o mare parte fiind fonduri nerambursabile” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiul Caracal. 

Montarea unui parc fotovoltaic de este un proces complex care implică parcurgerea mai multor etape și îndeplinirea unei serii de criterii.

De la alegerea terenului potrivit, efectuarea studiului pedologic, obținerea avizului tehnic de racordare și a autorizațiilor necesare, până la construcția, conectarea la rețea și întreținerea parcului, fiecare pas trebuie realizat cu atenție și profesionalism pentru a asigura succesul proiectului.

Investiția în energia solară aduce numeroase beneficii, atât din punct de vedere economic, cât și ecologic, și poate fi o soluție viabilă și sustenabilă pentru viitorul producției de energie.

Prin urmare, este esențial să înțelegem și să respectăm procesul de montare a unui parc fotovoltaic pentru a ne asigura că aceste proiecte sunt realizate în mod eficient, sigur și responsabil.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *