Ion Doldurea, primar Caracal: “Vom investi 34 milioane de euro pentru extinderea Spitalului Municipal Caracal”

Ion Doldurea, primar Caracal: “Vom investi 34 milioane de euro pentru extinderea Spitalului Municipal Caracal”

Primarul Caracalului a anunţat că anul acesta sunt în evaluare proiecte de investiții în valoare 82 MILIOANE DE EURO.Printre acestea se află și proiectul privind extinderea Spitalului Municipal Caracal.

34 MILIOANE DE EURO vom investi pentru extinderea Spitalului Municipal Caracal.

”Este o prioritate să avem spații adecvate pentru tratarea pacienților în siguranță. În acești ani am avut proiecte prin care am dotat ambulatoriul cu echipamente de ultimă generație și am reabilitat termic actuala clădire a spitalului”, afirmă  Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal. 

In ultimii 3 ani la Caracal s-au depus pentru finanțare proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare de 107 MILIOANE DE EURO.

Nu cu mult timp în urmă Ion Doldurea a anunţat şi faptul că lucrările sunt foarte aproape de finalizare în ceea ce priveşte construcția creșei din cartierul Protoseni.

Astfel s-a creat spațiul necesar pentru ridicarea unei creșe moderne în care 70 de copii vor beneficia de locuri de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical.

Prin valorificarea fostului teren din ”groapă”, mulți ani  a devenit un spațiu de pe care se adunau constant gunoi menajer sau rezultat din construcții. Drumul de acces către noua creșă se va amenaja din strada Mihai Viteazul iar zona de parcare a mașinilor va fi în partea laterală a creșei, pe platou.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *