Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii , în platoul emisiunii “Agricultura la Raport”

Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii , în platoul emisiunii Agricultura la Raport.
Incepând cu ora 20 la postul de televiziune Agro TV, deputatul PSDOlt,  Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agricultură se va afla în platoul emisiunii Agricultura la Raport, alături de jurnalistul Ovidiu Ghinea.
Se vor discuta problemele actuale şi provocările pentru sectorul agricol. Anunţul a fost postat pe pagina de facebook a parlamentarului. 
“În această seară, începând cu ora 20.00, voi fi prezent în platoul #AgroTV, pentru ediția specială Agricultura la Raport.
Împreună cu jurnalistul și realizatorul Ovidiu Ghinea, vom dezbate problemele actuale și provocările pentru sectorul agricol” se arată în comunicat.
În mandatul de deputat, Chesnoiu a inițiat deja mai multe importante proiecte de legi și a reușit, în mai puțin de un an de mandat, să deblocheze investițiile în ferme printr-o lege care îi aparține.

Actul normativ le dă fermierilor posibilitatea de a realiza construcții pe terenuri extravilane, dacă acestea au destinație agricolă, fără a mai fi necesară trecerea terenurilor în intravilan, notează publicaţia specializată Agrointel.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *