Emil Moţ şi Marius Oprescu, prezenţi în cartierul Progresul. Discuţii despre nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.

Emil Moţ şi Marius Oprescu, prezenţi în cartierul Progresul. Discuţii despre nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.
Emil Moţ, primarul Slatinei, alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul.
Cei doi au discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.
De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990.
Pentru parcarea modulară existentă, s-a comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă.
“Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc o contribuție semnificativă în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina” a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei, pe pagina de facebook.
Nu cu mult timp în urmă echipa Emil Moţ şi Marius Oprescu au fost împreună cu  reprezentanții din cadrul direcțiilor Primăriei municipiului Slatina, şi  au verificat lucrările din cadrul proiectului “Baza Sportivă Dumitru Dobrescu”, situată în cartierul Progresul.
Intâlnirea acestora la baza sportivă a fost un bun prilej pentru a identifica şi soluţiona doleanţele locuitorilor din zona respectivă.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *