,

Marius Oprescu şi Emil Moţ, prezenţi la inaugurarea noul sediu al Barolui Olt vechi de peste 100 de ani

Marius Oprescu şi Emil Moţ, prezenţi la inaugurarea noul sediu al Barolui Olt vechi de peste 100 de ani

Marius Oprescu şi Emil Moţ, prezenţi la inaugurarea noul sediu al Barolui Olt vechi de peste 100 de ani.

Baroul Olt are un nou sediu. Primarul Slatinei, Emil Moţ şi  Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, au participat la inaugurarea noului sediu.

De profesie avocat, Emil Moţ, edilul şef al Slatinei, nu şi-a uitat angajamentul faţă de justiţie în calitatea sa de primar astfel încât continuă să servească comunitatea.

De asemenea acesta continuă să se ghideze de aceste valori şi în funcţia sa actuală.

Foto: PSD Olt-facebook

Anunţul a fost postat pe pagina oficială de facebook a PSD Olt. 

“Am participat astăzi, împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, la inaugurarea noului sediu al Baroului Olt.

A fost o onoare pentru mine să particip la eveniment alături de avocații olteni, în primul rând, prin prisma profesiei mele, aceea de avocat și membru al Baroului Olt.Când am ales profesia de avocat, am fost atras de promovarea justiției, apărarea drepturilor individuale și lupta pentru un sistem legal echitabil.

Astăzi, în calitate de primar, continui să servesc comunitatea noastră, dar nu am uitat niciodată angajamentul meu față de justiție. Dimpotrivă, aceste valori continuă să mă ghideze în funcția mea actuală.
Atât în administrație, cât și în avocatură, te afli în slujba oamenilor și ambele profesii presupun provocări utile, satisfacții profesionale și multă muncă.

În același timp, sunt bucuros că, tot astăzi, o clădire emblematică a orașului nostru, cedată de către Primăria Slatinei Ministerului Justiției, a fost redată slătinenilor, funcționând ca sediu al Judecătoriei.

Vorbim despre o clădire veche de peste 100 de ani, care are astăzi un scop public înalt, fiind locul în care se asigură dreptatea și drepturile cetățenilor noștri.

Felicitări tuturor pentru această zi de sărbătoare, care reflectă unitatea și colaborarea noastră în promovarea justiției și respectului pentru lege”– se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories