Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, gazda Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia

Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, gazda Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Sud-Vest Oltenia

 

Sala “Europa” a #Consiliului_Județean_Olt a fost, pentru a doua oară, gazda reuniunii, în format fizic, a Comitetului de Monitorizare (CM) pentru #Programul #Regional (PR) #Sud_Vest #Oltenia 2021-2027, structură cu rol decizional strategic în procesul de implementare a Programului.

In cadrul întâlnirii  s-au aprobat criteriile de selecție a proiectelor pentru cinci ghiduri: Îmbunătățirea competitivității și a inovării în IMM-uri, Îmbunătățirea competitivității și a inovării în micro-întreprinderi, Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil, apel de proiecte dedicat municipiilor reședința de județ, municipiilor și orașelor.

In cadrul întâlnirii s-au  discutat şi despre apelurile lansate, proiectele depuse şi calendarul implementării acestora.

Foto: PSD OLT – facebook

La eveniment au fost prezenți: conducerea Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai autorităților publice centrale și locale din regiunea Oltenia, membri ai comunității academice și de cercetare, ai mediului de afaceri și societății civile.

Președintele Consiliului Județean Olt,  Marius_Oprescu a salutat, din nou, descentralizarea ADR-urilor şi revenirea deciziei la nivel regional, care înseamnă o mai mare apropiere față de obiectivele de dezvoltare a fiecărui județ.

De asemenea, a mulțumit echipei ADR pentru sprijinul acordat administrației locale, fiind mereu la dispoziția edililor şi furnizându-le informații detaliate cu privire la toate aspectele care necesitau clarificare, în atragerea cu succes a fondurilor europene.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours