Daniel Pisică, caracaleanul prezent la Concursul de Eleganță de la Sinaia organizat de Casa Regală

Daniel Pisică, caracaleanul prezent la Concursul de Eleganță de la Sinaia organizat de Casa Regală.

După trei ani de zile, Concursul de Eleganță Sinaia a revenit la Castelul Peleș.

Curioșii au putut admira colecții impresionante de vehicule istorice, atât mașini de epocă cât și motociclete.

La un asemenea eveniment de anvergură organizat de Primăria orașului Sinaia în parteneriat cu Retromobil Club România și Casa Regală au participat zeci de de pasionați în acest domeniu care au impresionat asistența venită pentru a savura spectacolul oferit.

Printre aceștia s-a numărat și caracaleanul Daniel Pisică, un pasionat al cailor putere, dar și un nume greu în ceea ce privește sporturile extreme, un adevărat om de acțiune la cel mai înalt nivel.

Iată postarea realizată pe pagina personală de facebook a lui Daniel Pisică. 

Foto: Alex Cerescu, foto postată pe pagina personală de facebook – Daniel Pisică

Au fost înscrise 42 de automobile de epocă. Competiția din acest an  inclus o prezentare publică a celor mai vechi automobile înmatriculate în România.

La eveniment au venit participanți din Romania, dar și din afara țării: Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Polonia și Marea Britanie.

Concursul de Eleganță de la Sinaia este cel mai important eveniment organizat în România cu vehicule istorice.

Automobilele, 42 la număr, au fost jurizate de o comisie internaţională care a apreciat aspectul tehnic și estetic, raritatea si autenticitatea si, nu în ultimul rând, eleganță și aspectul original.

Finalul evenimentului a coincis cu parada vehiculelor istorice, iar festivitatea de premiere  a avut loc  la Casino Sinaia.

Concursul de Eleganță Sinaia a fost organizat pentru prima dată de Automobil Clubul Regal Român și a avut două ediții inițiale: 1934 și 1935.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours