,

Analize medicale gratuite la Caracal. Află care sunt specializările medicale vizate și unde poți să te înscrii

Analize medicale gratuite la Caracal. Află care sunt specializările medicale vizate și unde poți să te înscrii
Analize medicale gratuite la Caracal. Află care sunt specializările medicale vizate și unde poți să te înscrii. Un nou program venit în ajutorul celor care au nevoie urgent de acest lucru.
Dacă ești din Caracal și ai un venit maxim de 1898 de lei pe membru de familie nu rata să îți faci analize medicale gratuite prin Poiectul co-Finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Care sunt specializările vizate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați puteți să le urmăriți pe pagina oficială de facebook a Primăriei Caracal. 
De asemenea femeile  pot beneficia de analize de analize gratuite la obstetrică-ginecologie, endocrinologie, radiologie (mamografie)”.
Iată anunțul postat acum câteva minute în urmă: 
“Eşti din Caracal? Ai venituri de maxim 1898 lei/membru de familie?
Profită de gratuitate la unele analize medicale oferită prin Poiectul co-Finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Specializările medicale vizate pentru femei și bărbați sunt:
– Cardiologie
– Pneumologie
– Medicină internă
– Diabet
Totodată, femeile pot beneficia de analize gratuite la obstetrică-ginecologie, endocrinologie, radiologie (mamografie)” – se arată în comunicat.
Înscrierile se fac la sediul Primăriei Caracal – Serviciul de Programare, Strategii de Dezvoltare.
Informații suplimentare: 0764 622 864 / 0763 761 074, de luni până joi între orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories