,

Luminiţo “capito” : “Ura şi la gară”! Trebuie să îţi şi desenăm? Primăria nu-i de tine! 

Luminiţo “capito” : “Ura şi la gară”! Trebuie să îţi şi desenăm? Primăria nu-i de tine! 

Luminiţo “capito” : “Ura şi la gară”! Trebuie să îţi şi desenăm? Toacă banii la Agenţie, primăria nu-i de tine! 

Campania electorală a luat sfârşit dar mesajele continuă să apară din partea opoziţiei caracalene. Caracalenii au ales ceea ce au considerat că este bine pentru oraşul lor şi într-o proporţie covârşitoare au trimis-o pe Luminiţa liberală din nou la jobul ei de tocat bani publici din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi. 

Mesajul postat de Luminiţa Popescu, candidatul PNL la Primăria Caracal, în urma rezultatului obţinut nu face altceva decât să producă greaţă şi lehamite din partea oamenilor care au votat cu gândul ca municipiul Caracal să aibă un primar adevărat, un primar interesat de nevoile oraşului şi nu de un o marionetă pusă politic într-o funcţie la care nici ea nu visa vreodată, remunerată lunar cu aproape 100 de milioane vechi, stând într-un birou şi nefăcând nimic.

Criteriile pentru ocuparea postului le bănuim care au fost pentru că frumuseţea divei liberale face ravagii crezându-se un model pe tocuri din cluburile frecventate de Gigel Ştirbu când pleacă în delegaţie prin străinătate.

Doar diva lui Gigel, atât s-a putut să fie, că pe plan politic este undeva la “genunchiul” broaştei. Tot încearcă, dar nu-i iese şi nici nu poate mai mult, sinceri să fim până la capăt.

Domnia-sa vorbeşte de sistemul corupt şi mafiot privit ca un balaur cu şapte capete care a învins din nou la Caracal?

Că vinovaţi sunt caracalenii de bună credinţă care au ales ceea ce trebuiau să alegă. Jigneşte pur si simplu electoratul doar pentru simplu fapt că nu a pus ştampila de vot pe buletinul cu numele ei?

Sunt obligat să votez impostura, prefăcătoria şi incompetenţa unei dive care toacă banului statului degeaba? Uite ca nu vreau să fie primarul care să mă reprezinte pe mine ca şi cetăţean caracalean al acestui oraş.

Nu vreau să mă reprezinte un clovn care se duce în Austria şi face combinaţii cu OMV-ul şi acoliţii lui liberali. Luminiţa Popescu (capito) ai înteles ? Ca mine au fost peste 8.530 de oameni care ti-au zis  “Ura şi la gară”. Sau trebuie să îţi şi desenăm?

Dacă flacăra liberală a speranţei a ajuns să fie ţinută de o doamnă care toacă banii statului degeaba, pusă politic de Gigel Ştirbu, este mult prea mult pentru orice minte care se respectă a fi normală. Brătienii se întorc în mormânt! Doamne, ocroteşte-i pe români!

 

 

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories