,

Ion Doldurea: “Oamenii doresc un viitor mai bun pentru copiii lor”. Dezvoltarea oraşului, prioritate pentru noul mandat al primarului

Ion Doldurea: “Oamenii doresc un viitor mai bun pentru copiii lor”. Dezvoltarea oraşului, prioritate pentru noul mandat al primarului

Ion Doldurea: “Oamenii doresc un viitor mai bun pentru copiii lor”. Dezvoltarea oraşului, prioritate pentru noul mandat al primarului. 

Mesaj de multumire din partea lui Ion Doldurea, primarul în funcţie şi cel reales în urmă cu câteva zile, pentru caracalenii  care l-au învestit pentru cel de-al doilea mandat ca primar al municipiului Caracal.

71 % este un procent covârşitor după o campanie unde atacurile din spaţiul online din partea opoziţiei au fost de-a dreptul jenante şi de prost gust, atunci când vezi cu ochii tăi că lucrurile se mişcă şi chiar într-un ritm alert, ţinând cont cât de greu a fost comunităţii caracalene  în timpul foştilor primari care s-au perindat de-a lungul timpului, de la revoluţie  încoace.

Cu o echipă bine închegată şi  formată încă din primul mandat, primarul Ion Doldurea şi deputatul Adrian Chesnoiu fac ca interesele caracalenilor să devină certe,  astfel încât, Caracalul să devină, un oraş modern, un oraş bine structurat, un oraş în care economia să se mişte şi  investitorii să vină şi să creeze noi locuri de muncă. Oraşul are nevoie de dezvoltare!!!

 

“Dragi caracaleni, MULȚUMESC!

Cea mai mare satisfacție o ai atunci când alegătorii validează prin vot munca bine făcută, bunul simț, competența și omenia.

Faptul că am fost ales de peste 71% dintre dumneavoastră, mult peste rezultatul pe care l-am obținut acum 4 ani, îmi arată că oamenii care vor să construiască, care doresc liniște, oamenii de bun simț, cu drag pentru urbea în care trăiesc, oamenii care doresc un viitor mai bun pentru copiii lor vor învinge întotdeauna.

Am încheiat un mandat plin de provocări, 4 ani în care mi-am dorit enorm să demonstrăm că împreună se poate, că stă în puterea noastră să construim o comunitate frumoasă, sigură, pozitivă, în care toți să ne simțim ACASĂ.

Asta simt acum, orașul nostru drag devine din ce în ce mai mult CASA oamenilor de bună credință, un spațiu de viață plin de optimism, de încredere și respect.

Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite. Avem soluții și cu sprijinul dumneavoastră vom reuși să facem lucruri bune pentru comunitatea noastră!

Am alături o echipă de oameni care iubesc acest oraș, care au ales să lupte împotriva minciunii și prefăcătoriei pentru că doresc schimbarea în bine a orașului nostru.Sunt mândru de ei și împreună #continuăm în echipă.

Mulțumesc Adi (Adrian CHESNOIU, deputat PSD) pentru susținere, pentru optimismul pe care îl aduci echipei și pentru exemplul pe care îl dai tuturor fiind un susținător activ și efervescent al intereselor caracalenilor. Impreună trecem la treabă!” a încheiat Ion Doldurea, pe pagina personală de facebook. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories