Invăţământul caracalean are viitor! Cinci elevi de la Şcoala Gim. “Nicolae Titulescu”, calificaţi la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică

Invăţământul caracalean are viitor! Cinci elevi de la Şcoala Gim. “Nicolae Titulescu”, calificaţi la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică.

Competiţie în ceea ce priveşte rezultatele de excepţie ale şcolilor din municipiul Caracal.

Este îmbucurător!  Acest lucru atestă nivelul ridicat al învăţământului din municipiul nostru. Munca asiduuă a elevilor şi  a cadrelor didactice este încă o dovadă a rezultatelor remarcabile.

Olimpiada de matematică a fost un bun prilej pentru elevii  Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” de a arăta de ce sunt în stare calificându-se la etapa judeţeană de matematică.

Cinci elevi, împreună cu profesorii îndrumători, au reuşit să realizeze acest lucru.

Cei cinci sunt: Barbu Eduard Claudiu – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Ciobanu Denis Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Mihai Alexandru Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Pistol Aura Teodora – Locul I – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu, Rădulescu Andra Maria – Locul al II-lea – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu

Munca și perseverența elevilor şi cadrelor didactice de la  Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Caracal sunt încă o dovadă a rezultatelor remarcabile ale elevilor și cadrelor didactice.

Comunicatul a fost postat pe pagina de facebook a Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”, în urmă cu câteva minute.

“Astfel, la Olimpiada de matematică, etapa locală, din data de 15.02.2024, elevii noștri au obținut rezultate deosebite, o parte dintre aceștia calificându-se la etapa județeană. Aceștia sunt:
– Barbu Eduard Claudiu – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Ciobanu Denis Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Mihai Alexandru Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Pistol Aura Teodora – Locul I – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu
– Rădulescu Andra Maria – Locul al II-lea – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu
Felicitări atât lor, cât și domnilor profesori și mult succes în continuare!” se arată în comunicat.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours