Invăţământul caracalean are viitor! Cinci elevi de la Şcoala Gim. “Nicolae Titulescu”, calificaţi la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică

Invăţământul caracalean are viitor! Cinci elevi de la Şcoala Gim. “Nicolae Titulescu”, calificaţi la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică.

Competiţie în ceea ce priveşte rezultatele de excepţie ale şcolilor din municipiul Caracal.

Este îmbucurător!  Acest lucru atestă nivelul ridicat al învăţământului din municipiul nostru. Munca asiduuă a elevilor şi  a cadrelor didactice este încă o dovadă a rezultatelor remarcabile.

Olimpiada de matematică a fost un bun prilej pentru elevii  Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” de a arăta de ce sunt în stare calificându-se la etapa judeţeană de matematică.

Cinci elevi, împreună cu profesorii îndrumători, au reuşit să realizeze acest lucru.

Cei cinci sunt: Barbu Eduard Claudiu – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Ciobanu Denis Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Mihai Alexandru Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela, Pistol Aura Teodora – Locul I – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu, Rădulescu Andra Maria – Locul al II-lea – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu

Munca și perseverența elevilor şi cadrelor didactice de la  Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Caracal sunt încă o dovadă a rezultatelor remarcabile ale elevilor și cadrelor didactice.

Comunicatul a fost postat pe pagina de facebook a Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”, în urmă cu câteva minute.

“Astfel, la Olimpiada de matematică, etapa locală, din data de 15.02.2024, elevii noștri au obținut rezultate deosebite, o parte dintre aceștia calificându-se la etapa județeană. Aceștia sunt:
– Barbu Eduard Claudiu – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Ciobanu Denis Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Mihai Alexandru Ionuț – clasa a V-a, prof. îndrumător Dumitru Daniela
– Pistol Aura Teodora – Locul I – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu
– Rădulescu Andra Maria – Locul al II-lea – clasa a VIII-a, prof. îndrumător Dinu Laurențiu
Felicitări atât lor, cât și domnilor profesori și mult succes în continuare!” se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *