Şedinţa ordinară a lunii februarie din cadrul Consiliului Local Caracal. Proiecte de interes public, dezbătute şi aprobate de consilierii locali

Şedinţa ordinară din cadrul Consiliului Local Caracal. Proiecte de interes public dezbătute şi aprobate de consilierii locali. 

Astăzi, începând cu ora 10:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Caracal, a avut loc şedinţa ordinară aferentă lunii februarie.  Pe ordinea de zi s-au aflat zece proiecte de hotărâri care au fost dezbătute şi aprobate de către consilierii locali.

1. Proiect de hotărâre nr. 33/22.02.2024
REFERITOR LA: aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Centrului de zi Cristina – Caracal.

2. REFERITOR LA: aprobarea propunerilor de criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuinte și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, în Municipiul Caracal.

3. REFERITOR LA: declararea de uz și interes public local a imobilul teren intravilan în suprafață de 493,00 mp situat în municipiul Caracal, str. Dragoș Vodă nr. 2D, Jud. Olt înscris în C.F. nr. 59596 Caracal.

4.REFERITOR LA: transmiterea unui imobil teren în suprafață de 5.445 mp din domeniul public al municipiului Caracal, județul Olt și administrarea Consiliului local al Municipiului Caracal în domeniul public al Județului Olt și în administrarea Consiliului Județean Olt.

5. REFERITOR LA: acceptarea ofertei de donație a imobilului teren intravilan în suprafață de 4259 mp, situat în Municipiul Caracal, str. Targul Nou nr. 80B, Jud Olt, înscris în Cartea Funciară nr. 60151-Caracal.

6.REFERITOR LA: aprobarea înscrierii Unității Administrativ Teritoriale- Municipiul Caracal la procedura de licitație organizată de CNCF ”CFR” S.A. – Sucursala Regională CF Craiova în data de 14.03.2024.

7. REFERITOR LA: calendarul principalelor manifestări cultural-artistice în anul 2024.

8.REFERITOR LA: aprobarea listelor pentru proiectele prioritare finanțabile prin PR Sud -Vest 2021-2027.

9. REFERITOR LA: aprobarea Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Transformare urbana a unei subzone din Piata Victoriei, Municipiul Caracal”.

10.REFERITOR LA: aprobarea Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Modernizare zona urbana 7 scari”, conform siteului Primăriei Caracal 

Vă invităm să urmăriţi sedinţa ordinară din cadrul Consiliului Local Caracal aferentă lunii Februarie.

Sursa: Video Jurnal Caracalean 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *